Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We gebruikten in het laatste kwartaal van 2015 maar iets meer apps dan in het kwartaal daarvóór, maar we spendeerden wel véél meer tijd aan deze apps!

Er zijn miljoenen apps in de App Store, maar eigenlijk gebruiken we er vrij weinig. iPhone (en Android) gebruikers in de Verenigde Staten gebruiken gemiddeld zo'n 27,1 applicaties per maand. Hoewel we de afgelopen kwartalen maar een klein percentage apps meer zijn gebruiken is de tijd die wij spenderen aan deze apps enorm toegenomen.  

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zoals op de onderstaande infographic te zien is spendeerden we in het laatste kwartaal van 2015 zo'n 40:51 uur per maand aan 27,1 apps op onze smartphone. In het laatste kwartaal van 2011 was dat 18:18 uur voor 23,3 apps. Er is maar een steiging van 14% in app-gebruik maar een toename van 55,1% in de tijd die we aan deze apps spenderen! Blijkbaar is er een 'limiet' op de hoeveelheid gebruikte apps, maar niet op de hoeveelheid aan deze apps gespendeerde tijd.

Infographic: Twice the Time - Same Number of Apps | Statista
You will find more statistics at Statista

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.