Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Bianca (pagina 19)

Bianca

Bianca

Een van onze grootste schrijfkanonnen:-) Bianca is altijd bij op het gebied van de laatste smartphone nieuwtjes, trends en ontwikkelingen, zowel op iPhone als op Android gebied.

Snapchat Lens Studio voor iPhone beschikbaar

Snapchat, bekend van de fotofilters, heeft een nieuw effect aan zijn app toegevoegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de true depth camera aan de voorzijde van de iPhone X. Van virtuele face painting tot realistische maskers, de app is aardig uitgebreid.

  • zondag 13 mei 2018 11:58

Amerikaanse tieners verkiezen iPhone boven Android smartphone

Uit een enquête blijkt dat Amerikaanse tieners een duidelijke voorkeur hebben voor een iPhone. De enquête werd onder 6000 tieners in 40 verschillende staten uitgevoerd. De uitslag van dit onderzoek kan mogelijk gebruikt worden voor toekomstige innovaties van Apple.

  • zaterdag 12 mei 2018 09:04

Nieuwe iPhones een stuk goedkoper dan hun voorgangers

Er gingen eerder al diverse geruchten rond over de prijs van de nieuwste iPhones. Nu lijkt het toch allemaal een stuk zekerder te zijn: de nieuwste iPhones worden goedkoper. Dit wordt ingeschat door verschillende analisten. Het prijskaartje zal zeker niet boven de €887 uitkomen. Volgens anderen kan het zelfs nog goedkoper.

  • vrijdag 11 mei 2018 09:02

Apple lanceert in 2018 het eerste duel SIM model

Smartphones met dual SIM zijn praktisch en gebruiksvriendelijk. Hiermee is het mogelijk om twee simkaarten of een simkaart en geheugenkaart in het toestel te plaatsen. Apple heeft de dual SIM nooit ondersteund. Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 2018 voorzien zijn van twee kaartlades.

  • donderdag 10 mei 2018 09:00

iOS 12 in aantocht en dit is er verbeterd

Na de iOS 11.1.3 update is het tijd voor het Apple besturingssysteem iOS 12. Verwacht wordt dat in het voorjaar van 2018 de eerste bèta versie zal uitrollen. De releasedatum zal ergens in september zijn. Wat kunnen we binnen iOS 12 verwachten?

  • woensdag 9 mei 2018 11:44

iPhones die ontploffen: een gewaarschuwd mens telt voor twee

Regelmatig duiken er nieuwsberichten over een ontplofte iPhone op. Het overkwam een Brabander, waarbij zijn gloednieuwe iPhone X in zijn jaszak ontplofte. Ook op andere plaatsen ontploffen iPhones of opladers. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, daarom geven we tips om een ontploffing te voorkomen.

  • dinsdag 8 mei 2018 09:57

Apple earpods zijn geheel naar het oor ontworpen

Oortelefoontjes worden zoveel verkocht dat niemand erbij stilstaat hoe belangrijk de keuze hiervan is. De goedkopere oortelefoontjes zijn rond van vorm en houden geen rekening met de geometrie van het oor. De originele Apple earpods doen dit wel. Naast een optimaal comfort hebben de originele earpods ook nog eens een goede geluidskwaliteit. Twee vliegen in één klap, of valt er nog meer uit te halen?

  • maandag 7 mei 2018 09:40

Face scanning op meerdere iPhones beschikbaar

De iPhone X was de eerste Smartphone met face scanning, de nieuwe manier van ontgrendelen. Na een aantal beginnersfouten werkt Apple aan nieuwe iPhone modellen met face scanning. Of deze al in 2018 uitkomen is nog even de vraag.

  • zondag 6 mei 2018 10:09

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek bianca, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 238 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.