Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Bianca (pagina 25)

Bianca

Bianca

Een van onze grootste schrijfkanonnen:-) Bianca is altijd bij op het gebied van de laatste smartphone nieuwtjes, trends en ontwikkelingen, zowel op iPhone als op Android gebied.

Microsoft soundscape app helpt blinden met navigeren

Blinden en slechtzienden ondervinden veel steun aan de iPhone, mede te danken aan de speciale apps die hen helpt met navigeren. In de App Store is ook de Microsoft Soundscape app verkrijgbaar, een kaart met 3D geluid. Hierdoor vinden blinde en slechtziende gebruikers gemakkelijker hun weg naar hun bestemming.

  • Thursday 5 April 2018 15:46

Siri schendt de privacy bij vergrendelde iPhone

iPhones die draaien op iOS 11 bieden een verbeterde privacy. Zo is het mogelijk om privacygevoelige notificaties te verbergen wanneer het scherm vergrendeld is. De gebruiker ziet wel dat er een bericht is binnengekomen, maar kan hier de inhoud niet van zien. Zo kunnen familieleden, vrienden of collega’s nooit ongevraagd meelezen. Helaas is er een bug in iOS 11 gevonden. Als gevolg hiervan leest Apple Assistant Siri de notificaties voor terwijl de iPhone vergrendeld is.

  • Thursday 5 April 2018 09:44

Mag het ietsje meer zijn: de iPhone X Putin Edition

De iPhone X is al niet het goedkoopste toestel, de Russische giftshop Caviar doet hier nog een schepje bovenop. Ter ere van de verkiezingsoverwinning van de Russische president Putin heeft Caviar de iPhone X Putin Golden Age gelanceerd. Een smartphone met een achterkant van 24 karaat goud; hoe exclusief wil je het hebben?

  • Wednesday 4 April 2018 14:42

Onzekere toekomst voor de iPhone

Zeg je Apple, dan zeg je automatisch iPhone. Sinds 2007 is dit de meest populaire smartphone wereldwijd. Toch gaat de iPhone een onzekere toekomst tegemoet. Apple ziet de verkoop van iPhone toestellen al enige tijd dalen. Kan Apple het tij nog keren en de iPhone weer op de kaart zetten?

  • Wednesday 4 April 2018 09:26

Krijgt de nieuwste iPad Pro een 11 inch scherm?

Er gaan geruchten rond dat de nieuwste iPad Pro een 11 inch scherm krijgt. Dit valt precies tussen de huidige modellen: de 12,9 en de 10,5 inch iPad Pro. Grote kracht en een handzaam formaat, Apple combineert de beste functies met elkaar. Daarnaast zou aan de nieuwe iPad een lager prijskaartje hangen.

  • Tuesday 3 April 2018 14:43

Simyo best aanbevolen provider voor telefoonabonnementen

Voor het vierde jaar op rij heeft provider Simyo de hoogste word-of-mouth score behaald. Dit is een score dat aangeeft hoeveel klanten de eigen provider zou aanbevelen bij vrienden en familie. Met een WOM-score van 72% scoort het iets hoger dan T-Mobile en Vodafone.

  • Tuesday 3 April 2018 09:05

Is de gouden iPhone X binnenkort verkrijgbaar?

Volgens Benjamin Geskin, een jongeman die vaker de geheimen rondom de volgende iPhone onthult, is de gouden iPhone X in productie genomen. Geskin ontving van een anonieme bron een foto met een gouden simkaartslot van het toestel. Hieruit blijkt dat Apple toch heeft gekozen voor de gouden kleur.

  • Monday 2 April 2018 14:39

Tips voor het opladen van je iPhone

Het lijkt kinderspel, het opladen van de iPhone. Toch is er veel onduidelijkheid rondom het opladen van de accu. Wat is beter, eerst volledig ontladen of halverwege al opladen? Is het slecht om je iPhone met een volle accu aan de oplader te laten zitten? We geven de beste tips met betrekking tot het opladen van alle soorten iPhones.

  • Monday 2 April 2018 09:37

Gewijzigde richtlijnen voor het made for iPhone programma

Apple heeft op het gebied van iPhones en accessoires een monopolypositie. Dit betekent dat andere fabrikanten bepaalde producten niet mogen produceren, waardoor deze niet goed aansluiten op het merk Apple. Nu het bedrijf de richtlijnen voor het made for iPhone programma wijzigt, komt hier snel verandering in.

  • Sunday 1 April 2018 10:31

Een bumper voor je iPhone

Ben je niet zo gek op opvallende telefoonhoesjes maar wil je deze wel beschermen tegen stoten of vallen? Met de bumper case geef je de iPhone met een minimalistische look toch de benodigde bescherming. De bumper case is verkrijgbaar in onopvallend wit, zwart, doorzichtig, maar ook in een aantal moderne of felle kleurtjes.

  • Friday 30 March 2018 14:29

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek bianca, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 292 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.