Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 12)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

Video: Het duurzaamheidsplan van Apple

In maart kondigde Apple het al groots aan: het recycleprogramma voor iPhones en iPads. Met behulp van recycle-robot Liam wil Apple verspilling tot het verleden doen behoren. In slechts elf seconden tovert de robot een oude iPhone om in losse onderdelen.

  • donderdag 1 juni 2017 20:58

Reageer jij ook rationeler met je iPhone?

Merk je verschil in de keuzes die je maakt met je iPhone in je hand of achter je MacBook? Waarschijnlijk heb je het niet direct door, maar onderzoek wijst uit dat er wel degelijk verschil zit ons beslissingsgedrag. Wil je weten hoe het zit? Lees dan verder.

  • donderdag 1 juni 2017 18:31

Door deze Siri-bug is het mogelijk zonder toestemming mobiele data uit te schakelen

Het gebruik van Siri heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo is het bijvoorbeeld erg handig als even je handen vol hebt en toch iemand een berichtje wilt sturen. Maar wanneer je Siri toestemming geeft om vanaf het toegangsscherm allerlei acties uit te voeren kan je privacy in gevaar komen. Zo is het gemakkelijk misbruik te maken van de goedgelovige spraakassistent.

  • woensdag 31 mei 2017 20:14

Het weer checken via Apple Kaarten

Met al dat stralende weer van de afgelopen dagen hebben we niks te klagen. De Weer-app op de iPhone geeft het ene tropische temperatuurtje na het andere aan. Heerlijk! Maar wist je al dat je het weerbericht ook in de Kaarten-app van je iPhone kunt vinden?

  • woensdag 31 mei 2017 19:48

Apple maakt je overstap nu nog gemakkelijker

De strijd tussen Apple en Android is niet nieuw, maar met deze nieuwe campagne en website pakt Apple het wel heel direct aan.

  • dinsdag 30 mei 2017 16:15

Snel kaarten versturen vanaf je iPhone

Verdient omalief wat meer aandacht, is je nichtje bijna jarig, geef je binnenkort een knaller van een feest of gaat je broer binnenkort trouwen? Laat Facebook en WhatsApp voor heel even achterwege en stuur een kaartje. Wat je hiervoor nodig hebt? Een desktop, laptop, tablet of iPhone/smartphone en een lading creativiteit.

  • dinsdag 30 mei 2017 15:54

Test: welke spraakassistent is een ster met accenten?

De leukste spraakassistenten vergelijkingstest tot nu toe: welke assistent verstaat het best verschillende Engelse accenten?

  • zondag 21 mei 2017 22:22

Wordt dit de nieuwe iPhone 8?

Met deze uitgelekte foto’s van een iPhone 8 mockup krijgen we een klein beetje inzicht in het nieuwe vlaggenschip van Apple. Wat vind jij van dit design?

  • donderdag 18 mei 2017 17:15

iPhone 4s schermreparatie steeds duurder

Wanneer het scherm van iPhone 4s jammerlijk genoeg kapot is gegaan, heb je dubbel zoveel pech. Het scherm van je iPhone is naast een mozaïek ook een kostbaar grapje geworden.

  • woensdag 17 mei 2017 16:16

Ongelimiteerd internetten met Tele2

Tele2 gaat de strijd aan met T-mobile en verklaard de prijzenoorlog voor geopend. Tele2 kondigt een nieuw abonnement met onbeperkte data aan voor slechts 25 euro aan. Je krijgt daar niet alleen onbeperkt veel MB’s voor, maar ook bellen en sms’en zal ongelimiteerd aangeboden worden.

  • dinsdag 16 mei 2017 21:47

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.