Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 13)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

iPhone 8 overschrijdt magische grens

Ja hoor daar zijn we weer! Over de iPhone 8 wordt nog druk gespeculeerd. Zo nu ook door een analiste van Goldman Sachs. Na wat onderzoek concludeert Simona Jankowski dat de prijs hoger ligt dan je hoopt.

  • maandag 15 mei 2017 12:17

Apple support-app: makkelijk en snel een afspraak maken

Wanneer je iPhone of een ander Apple product niet meer goed werkt wil je natuurlijk zo snel mogelijk een passende oplossing en reparatie. Met de nieuwe Apple Support-app kan dit snel geregeld worden. Via de app is het namelijk mogelijk bliksemsnel een reparatie-afspraak te plannen.

  • maandag 15 mei 2017 12:13

Binnenkort geen MacBooks of iPads mee in handbagage

Staat er binnenkort een reis naar Amerika op de planning? Dan bestaat er een kans dat je niet urenlang kunt scrollen op je MacBook en iPad. Lees hier het hoe en waarom.

  • zondag 14 mei 2017 22:21

Apple-medewerkers testen thuis de Siri-speaker uit

Er zijn al mensen met de enige echte Siri-speaker in huis. Want hoe kun je een product nu beter testen

  • zondag 14 mei 2017 22:15

iPhone 8 productie verloopt volgens schema

Wanneer zal de release van de nieuwe iPhone 8 plaatsvinden? Met klamme handjes wachten iPhone-liefhebbers in spanning af. Als het aan Economiv Daily News ligt, hebben we niks te vrezen en verloopt de productie volgens schema. 

  • zaterdag 13 mei 2017 12:07

Ons smartphonegebruik onder de loep

Het smartphonegebruik is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit heeft als resultaat dat we ook steeds meer tijd doorbrengen met apps. Na grondig onderzoek van App Annie zijn er een aantal confronterende feiten en cijfers boven tafel gekomen.

  • vrijdag 12 mei 2017 16:08

Inventec gaat aan de slag voor de Siri-speaker

De Apple Speaker gaat steeds serieuzere vormen aannemen. Met een bestelling bij Inventec lijkt de geruchten cirkel rond en zal de speaker officieel in productie te gaan.

  • vrijdag 12 mei 2017 14:21

Conceptvideo: een spiegel van Apple

Even wegdromen: een interactieve spiegel met alle features van een iPad.. Wie zou dat willen?

  • donderdag 11 mei 2017 00:24

De opvallende iPhone 8 geruchten van JPMorgan

Investeringsbank JPMorgan speculeert er op los. Analisten van JPMorgan doen een aantal opmerkelijke voorspellingen. Wij, van iPhone.nl, zetten deze even op een rijtje.

  • woensdag 10 mei 2017 13:06

Wat zegt Apple topman Phill Schiller over de Siri-speaker?

Nu de geruchten rondom Apple’s Siri-speaker toenemen, spreekt Phill Schiller zijn visie uit over slimme speakers. Apple’s marketing magnaat is open over zijn blik op de wereld van slimme speakers. Zou hij het over de nieuwe Siri-speaker hebben?

  • maandag 8 mei 2017 23:22

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.