Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 14)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

iPhone 8: Bluetooth 5.0 zorgt voor meer gemak

Va va voom! De nieuwe iPhone 8 zal uitgerust worden met bluetooth 5.0, dit heeft zo zijn voordelen. Lees hier de hoe, wat, waar en waarom.

  • zondag 7 mei 2017 13:35

WWDC: Welk iPhone nieuws kunnen we verwachten?

5 juni is het zover; het sofware event van Apple gaat van start. Wat kunnen we precies verwachten voor onze iPhone? Lees hier ons verlanglijstje van geruchten.

  • zondag 7 mei 2017 12:48

Gaat Apple Netflix en Tesla overnemen?

De analisten van Citigroup merken op dat Apple op een flinke stapel geld zit. En geld moet rollen, vindt Apple. Daarom groeien de eerste geruchten rondom overnames. Zo schijnt Apple Netflix en Tesla op het oog te hebben.

  • zaterdag 6 mei 2017 13:36

Apple werkt aan meer banen in Amerika

Apple gaat aan de slag om in Amerika meer banen te creëren. Een nobele daad. Lees hier het verhaal achter deze nieuwe plannen van Tim Cook

  • vrijdag 5 mei 2017 13:23

Maak een einde aan je iPhone-rekenmachine frustraties

Met deze truc zijn al je iPhone-rekenmachine frustraties verleden tijd.

  • donderdag 4 mei 2017 15:25

Minder iPhones verkocht door komst van iPhone 8

Met de kwartaalcijfers in handen krijgen we een kijkje in de wereld van Apple. Uit de cijfers kunnen we halen dat het afgelopen kwartaal de verkoopcijfers van de iPhone iets zijn teruggelopen.

  • woensdag 3 mei 2017 23:02

Apple Watch omzet is verdubbeld

De kwartaalcijfers van Apple zijn bekend gemaakt. Met deze cijfers krijgen we een inkijkje in de wereld van Apple. Lang niet alle details zijn duidelijk, maar met de openbaar gemaakte gegevens krijgen we wel wat meer inzicht in de inkomsten en uitgaven stroom van Apple. Er valt één ding op: de categorie “Overige producten” is sterk in omzet gestegen.

  • woensdag 3 mei 2017 16:17

Apple gaat voor 100 procent duurzaamheid

Met nieuwe plannen streeft Apple naar iPhones die volledig zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Op naar een duurzame toekomst!

  • woensdag 3 mei 2017 13:04

Deze drie knoppen laten je iPhone crashen

Niet heel handig en fijn, maar wel goed om te weten: een bug waardoor je iPhone kan crashen is aan het licht gekomen. Door drie knoppen gelijktijdig in te drukken bevriesd het iOS-systeem. De bug is nog vindbaar in de laatste update: iOS 10.3.2

  • woensdag 3 mei 2017 12:59

Mobiele telefoonabonnement: vanaf 1 mei gelden er nieuwe regels

De maand mei is van start gegaan. Dit betekent dat vanaf vandaag de nieuwe regels omtrent mobiele telefoonabonnementen officieel van kracht zijn. Deze regels zorgen ervoor dat mobiele telefoons die worden aangeschaft via een abonnement worden gezien als krediet. Wat betekent dit voor jou?

  • maandag 1 mei 2017 15:58

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.