Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 14)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

HomePod speaker is een feit

De geruchten hingen al langer in de lucht, maar de Siri-speaker is een feit. Onder de naam HomePod kan deze speaker binnenkort je leven een klein beetje makkelijker maken.

  • dinsdag 6 juni 2017 19:01

Einde oefening voor 32-bit apps

Het is officieel. Al langere tijd werd er over gespeculeerd, maar nu is de kogel echt door de kerk: 32-bit apps zijn volledig van de baan en kunnen niet meer op ondersteuning van Apple rekenen. Met de eerste beta van iOS 11 is het niet meer mogelijk om de verouderde 32-bit apps te openen. Zit jouw favoriete app hier tussen?

  • dinsdag 6 juni 2017 18:55

iOS 11: nieuw bedieningspaneel

Met de komst van iOS 11 heeft Apple het Bedieningspaneel een flinke make-over gegeven. De vormgeving is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ook de functionaliteit is sterk veranderd. Het is nu mogelijk zelf te bepalen welke apps je wel en niet wil weergeven in het Bedieningspaneel. 

  • dinsdag 6 juni 2017 18:48

Zeldzame Apple I kan 500.000 dollar opleveren

Op 15 juni zal er een hele bijzonder veiling plaatsvinden. Op die dag gaat namelijk Apple I onder de hamer. Apple I staat onder velen bekend als de eerste personal computer.

  • zondag 4 juni 2017 15:35

Iedereen kan programmeren

Programmeren kun je leren. Tegenwoordig zelfs met de helpende hand van Apple. In de iBooks Store is vanaf nu een complete cursus programmeren beschikbaar gesteld. Een cursus waar je zeker wel een jaar zoet mee bent. In het lesprogramma worden alle geheimen van het edele vak apps programmeren met behulp van Swift gedeeld.

  • zondag 4 juni 2017 12:41

Apple vraagt nieuw Apple-Pencil patent aan

Apple heeft een nieuw patent aangevraagd voor de Apple-Pencil. Hierin omschrijft het bedrijf het ontwerp voor een stylus die op meerdere apparaten te gebruiken is. 

  • zondag 4 juni 2017 11:59

Video: Het duurzaamheidsplan van Apple

In maart kondigde Apple het al groots aan: het recycleprogramma voor iPhones en iPads. Met behulp van recycle-robot Liam wil Apple verspilling tot het verleden doen behoren. In slechts elf seconden tovert de robot een oude iPhone om in losse onderdelen.

  • donderdag 1 juni 2017 20:58

Reageer jij ook rationeler met je iPhone?

Merk je verschil in de keuzes die je maakt met je iPhone in je hand of achter je MacBook? Waarschijnlijk heb je het niet direct door, maar onderzoek wijst uit dat er wel degelijk verschil zit ons beslissingsgedrag. Wil je weten hoe het zit? Lees dan verder.

  • donderdag 1 juni 2017 18:31

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.