Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 25)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

Hoe wordt mijn iPhone sneller?

Ben je verknocht aan je goede oudere iPhone? Blijf vooral plakken. Met deze 3 tips is het mogelijk je iPhone weer sneller te laten opereren. Bijkomend voordeel: bij een snellere telefoon gaat ook de accu langer mee.

  • zaterdag 11 maart 2017 10:05

Hutkoffer voor je iPhone

Als het aan Louis Vuitton ligt, overkomt jouw iPhone 7 niets, mits deze stevig is ingebouwd in een hutkoffer van 3800 euro. Wat vind jij hiervan?

  • vrijdag 10 maart 2017 19:32

Nog meer vertraging bij productie iPhone 8

We wachten met spanning af tot de onthulling van de nieuwe iPhone 8. De beloftes zijn groots en de geruchtenmachine draait overuren. Het ziet er nu naar uit dat dit Apple-circus nog zeker tot in september zal duren. En dat allemaal door een onderdelen tekort bij de producent.

  • donderdag 9 maart 2017 10:00

Snelladen via Lightning-poort: een powernap voor je iPhone

Alle iPhones die in 2017 verschijnen krijgen de mogelijkheid om te snelladen via de Lightning-poort. Een powernap voor je iPhone, maar wat houdt het nog meer in? 

  • woensdag 8 maart 2017 09:45

Tweede Kamerverkiezingen 2017: Word wijzer met deze apps!

Pak je iPhone erbij en overleef de verkiezingsstress en debatten met deze apps uit de App store.

  • dinsdag 7 maart 2017 19:30

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.