Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 5)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

Apple stopt met verkoop iPod Nano en iPod Shuffle

Verdrietig nieuws voor alle old-school iPod luisteraars. Apple is mogelijk gestopt met de verkoop van de iPod Nano en iPod Shuffle.

  • vrijdag 28 juli 2017 14:35

iOS 11 maakt wifi-verbinding beter

Met de komst van iOS 11 zorgt Apple er voor dat we voortaan geen verbinding meer maken met onbetrouwbare en langzame wifi-verbindingen. Met de nieuwe wifi-functie die met iOS 11 zal verschijnen zorgt Apple er namelijk voor dat je deze onveilige en onhandige hotspots heel eenvoudig kunt weren.

  • donderdag 27 juli 2017 19:33

iPhone 8 krijgt dubbele frontcamera

Er is weer een nieuw iPhone 8 concept verschenen. Wederom zijn er weer een aantal interessante features te ontdekken. Wat dacht je van een dubbele frontcamera en compleet vernieuwde statusbalk?

 

  • donderdag 27 juli 2017 19:28

Apple’s eerste Clips-app update

Met de eerste update van de gratis videobewerking-app Clips geeft Apple de mogelijkheid om jouw favoriete film karakters in jouw foto’s of video’s te verwerken.

  • dinsdag 25 juli 2017 22:10

The Rock in epische Siri-film

Er is bijna geen betere manier om je week te beginnen, dan met een film van Apple en The Rock. In samenwerking met de enige echte Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat Apple de kracht van Siri zien, want met Siri als metgezel waant iedereen zich een held.

  • dinsdag 25 juli 2017 22:06

Apple benoemd nieuwe topvrouw

Apple heeft een nieuwe topvrouw benoemd. Met Deirdre O’Brein als Vice President of People is Apple weer een vrouwelijke leider rijker.

  • maandag 24 juli 2017 11:49

App-Store wordt platform voor verhalen

Met de komst van iOS 11 wil Apple ons vaker richting de App Store lokken. Nu de winst in tien jaar tijd al flink is gestegen, ziet Apple nog steeds groei in de store. Met de nieuwe toevoeging van verhalen en extra content, zet Apple weer een stap richting een completere branding.

  • maandag 24 juli 2017 11:42

"Apple is een divers bedrijf, maar het kan beter"

Het beeld van leidinggevenden in de tech-industrie is vooral erg blank en mannelijk. Dit is niet echt een realistische afspiegeling van de samenleving en er dient dus verandering plaats te vinden. Apple zet de eerste stappen richting een meer diverse bedrijfscultuur, maar er is nog een lange weg te gaan.

  • zondag 23 juli 2017 22:55

De reden achter de opvallende samenwerking tussen Apple en YouTube

Misschien dat je het je niet meer kunt herinneren, maar op de eerste iPhones stond de YouTube-app standaard geïnstalleerd. In 2012 werd echter deze digitale zekerheid verbroken. Waarom? We kregen nooit een duidelijke verklaring, maar een YouTube-medewerker legt het nu eindelijk uit.

 

  • zondag 23 juli 2017 22:47

"Apple is komend jaar een biljoen dollar waard"

Met dank aan de lancering van de iPhone 8 zal Apple binnen nu en twaalf maanden meer dan één biljoen dollar waard zijn. Met deze waardestijging zal Apple een belangrijk record breken.

 

  • zaterdag 22 juli 2017 21:48

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.