Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben jij benieuwd hoe je een backup kunt maken van je iPhone contacten? Als je veel (zakelijk) contact hebt kan dit goed van pas komen! We leggen je hier uit hoe je je iPhone contacten kan opslaan in een CSV bestand (te openen in onder andere Excel).

Waarom een backup?

Wij raden het maken van een backup ten alle tijden aan. Contactinformatie is misschien wel de meest benodigde informatie op de iPhone en daarom moet deze informatie goed opgeslagen worden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Backup maken vanaf Mac/PC

Het maken van een backup van iPhone contacten via Mac of PC is onwijs gemakkelijk. Je kan direct navigeren naar Apple'siCloud website: iCloud.com. Vervolgens kan je inloggen op je webbrowser.

iCloud login

 

Klik op 'Contacten'. Als de contacten via iCloud ingeladen zijn kan je op het tandwiel rechtsonderin 'Selecteer alles' klikken. Hierna kan je 'Exporteer vCard' aanklikken. Nu zullen alle contacten geexporteerd worden in een 'vCard' bestandsformaat. Deze is op dezelfde wijze ook weer makkelijk te uploaden.

VCard naar CSV exporteren

In de titel staat dat het gaat om een CSV bestand!? Dat is ook het geval. Gelukkig kan je met een gratis tool heel makkelijk het vCard bestand exporteren naar een CSV file! Upload het bestand hier en converteer deze naar CSV met Unicode 8.

Backup maken vanaf iPhone

Natuurlijk is het maken van een backup vanaf de iPhone ook een fluitje van een cent. Download de gratis SA Contacts Lite app en verleen deze toegang tot de contacten (door middel van de automatische popup). Vervolgens kan je de contactinformatie direct exporteren als XLS bestand naar Dropbox. Onwijs handig!

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer