Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je leest het goed! Een basketbalspel op Facebook. In de Messenger omgeving van Facebook kun je vanaf nu basketballen tegen vrienden.

Basketbal Facebook Messenger

Facebook messenger basketball is een nieuwe creatie in de nieuwste software update van Messenger. Met dit verslavende spel kun je het opnemen tegen vrienden op Facebook. De vraag is; Wie haalt de hoogste highscore van jouw vrienden?

Zo werkt basketbal in Messenger

Zorg eerst dat je de laatste update van Messenger hebt gedownload. Om het basketbal spel beginnen stuur je een basketbal emoticon naar diegene tegen wie je wilt spelen. Vervolgens druk je op het basketbal icoontje en verandert je iPhone/iPad scherm in een basketbal court.

 

basket

 

Door te swipen, richting de basket, mik je op de ring. De bal vliegt richting de basket in valt, als het goed is, in de ring. Scoor je dan haal je een punt en kun je verder om de hoogste highscore te behalen. Scoor je niet? Helaas maar dan zul je weer op 0 moeten starten en verschijnt er een zielig emoticon in beeld. Zodra je het spelletje onder controle krijgt kom je vanzelf boven de score 10 uit. Hier wordt het spel anders en krijg je een, van links naar rechts, bewegende basket voor je.

Ben je tevreden over de score die je hebt neergezet dan kun je teruggaan naar het Messenger gesprek. Zowel jij als de Facebook vriend tegen wie je speelt zien de highscore die jij hebt gehaald.

Wat is jouw highscore?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.