Back to Top
Navigeer:

BEN – mobiele provider – informatie over BEN

BEN, opgericht in 1999, is een label van T-Mobile. Sluit je een abonnement bij BEN dan maak je feitelijk gebruik van het netwerk van T-Mobile. Bij BEN kun je terecht voor iPhone abonnementen met toestel en zonder (Sim Only). De aandelen van BEN werden in 2002 door T-Mobile International overgenomen die volledig eigenaar werd van het netwerk. In 2003 verdween de naam BEN; deze ging over naar T-Mobile. Sinds 2008 is BEN echter weer actief als zelfstandig label, binnen het T-Mobile concern, maar dus wel met de naam BEN. T-Mobile had samen met BEN per 01 januari 2015 maar liefst 3,9 miljoen Nederlandse klanten met een mobiel telefoon abonnement. Kies je voor BEN, dan BEN je dus zeker niet de enige :-)

Abonnementen BEN met iPhone toestel

Bij BEN kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van BEN met iPhone toestel

Sim Only abonnementen BEN

BEN biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij BEN terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van BEN

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.