Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de groeiende populariteit van cryptocurrency zijn iPhone-gebruikers steeds vaker op zoek naar een cryptocurrency app. Deze app moet een duidelijk overzicht geven van prijs en marktinformati,e maar ook de mogelijkheid bieden tot het managen van cryptomunten. De Blockfolio app wordt het vaakst voor iPhone en iPad gedownload.

Wie bitcoins of altcoins in bezit heeft wil zijn investering in de gaten houden. Wat doet de koers van Bitcoin vandaag of hoeveel winst behaal je met je Ethereum munten? Blockfolio is één van de populairste apps om koersen en je cryptocurrency portfolio bij te houden.

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Blockfolio downloaden en instellen

De Bitcoin en altcoins app Blockfolio is beschikbaar vanaf iOS 8 of hoger. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch. De app is in het Engels, maar uitstekend te begrijpen. iPhone-gebruikers kunnen deze app gratis downloaden op iTunes.

Na het downloaden en installeren is het belangrijk om de app zo goed mogelijk in te stellen. Door het accepteren van push notificaties blijf je altijd op de hoogte van koerswijzigingen.

De app laat een aantal voorbeelden zien, het is beter om deze direct te verwijderen. Klik op de cryptomunt en kies voor verwijderen. Herhaal deze stappen voor alle cryptomunten. Voeg vervolgens eigen cryptomunten toe aan het portfolio overzicht.

Klik rechtsboven in het scherm op de grote plus of op ‘find coin’. Vul de juiste cryptomunt, aankoopprijs, het aantal stuks en eventueel de aankoopdatum in. Door de cryptocurrency exchange toe te voegen zie je direct de actuele koers. Het is zelfs mogelijk om openstaand investeringsgeld of notities toe te voegen.

Wil je op de hoogte blijven van koerswijzigingen, stel dan een prijsalarm in. Het alarm gaat af bij het bereiken van een bovengrens of ondergrens. Blockfolio biedt niet de mogelijkheid om automatisch te koppelen met een cryptocurrency exchange, alle aan- en verkopen moeten handmatig worden toegevoegd. Let erop dat Blockfolio een fictief overzicht geeft, dit is geen app om te handelen in cryptocurrency.

Een goed alternatief voor Blockfolio is de Delta app, die op een vergelijkbare manier werkt. Ook deze is op iTunes verkrijgbaar.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.