Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Of je nu een beginnende of gevorderde cryptohandelaar bent, deze cryptocurrency apps voor de iPhone en iPad zijn een must om op de hoogte te blijven van de laatste cryptokoersen. Daarnaast kun je ze ook goed gebruiken om je cryptocurrency-portfolio op te managen.

Cryptocurrency iPhone apps

2017 en 2018 zijn de jaren van de cryptomunten. Van Bitcoins, LiteCoins, Ethereum tot Ripple. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Toch wel de bekendste, Bitcoin, heeft in 2017 voor veel opschudding gezorgd en de interesse gewekt van veel investeerders. Als jij een van deze cryptohandelaren bent en je wilt wat meer real-time informatie over de koersen dan hebben wij voor jou de beste iPhone/iPad apps over cryptomunten uitgezocht.  

Coinbase 

Een van de bekendste websites/apps over cryptocurrency is Coinbase. In deze iPhone app kun je eenvoudig Bitcoin, Ethereum en Litecoin versturen en ontvangen in je eigen Wallet (portomonnee). Transactiegeschiedenis inzien en de app is beschikbaar in zo’n 10 verschillende talen. Verder zijn de huidige koersen te volgen en kun je prijsalerts instellen om direct op de hoogte te blijven van de laatste koersveranderingen. Coinbase is gratis te downloaden in de App Store voor de iPhone en iPad.

CryptoTrader

CryptoTrader, de naam zegt het al, is een iPhone app die volledig gemaakt is voor cryptocurrency handelaren. In de app CryptoTrader kun je eenvoudig de huidige prijzen/koers van diverse cryptomunten inzien en kun je historische data inzien hoe de koersen in het verleden zijn geweest. Op basis hiervan maken veel investeerders gebruik van CryptoTrader om waardevolle analyses te kunnen maken. Daarnaast kun je pushnotificaties instellen om direct op de hoogte te blijven van de laatste cryptokoersen. Je kunt Bitcoin, Ethereum (Poloniex, Kraken, Bitfinex), Monero, Litecoin, Augur, Ripple, Dash, Steem en Ethereum Classic volgen. CryptoTrader is gratis te downloaden in de App Store voor iPhone en iPad.

Blockfolio 

Blockfolio is een erg handige app om eenvoudig meer dan 2000 verschillende cryptomunten op de voet te volgen. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Zcash, Tezos, NEM, NEO, IOTA, Monero, Ethereum Classic, OmiseGO, SNT, Qtum, Iconomi, Dogecoin, Golem, Waves, Stellar en DigixDao. Check met Blockfolio de laatste prijzen, dagkoersen, het laatste cryptonieuws en diepte-informatie. Blockfolio is gratis te downloaden in de App Store voor iPhone en iPad. Coincap

Coincap 

CoinCap is speciaal ontwikkeld voor handelaren is efficient met cryptocurrency willen dealen. Eenvoudig maar alles wat je eigenlijk nodig hebt. Van real-time updates, het laatste cryptonieuws tot de totale waarde van al je cryptomunten. Met CoinCap mis je niks in de wereld van het digitale geld. Daarnaast is CoinCap volledig gratis te downloaden in de App Store voor iPhone en iPad.

Coin Ticker 

Coin Ticker is de iPhone/iPad app die meerdere cryptomunten in jouw portfolio zonder stress kan onderhouden. De app ondersteunt al de populaire coins en biedt een handig overzicht aan van de historische koers per munt. Daarnaast kun je een persoonlijke lijst samenstellen met cryptomunten die jij wilt volgen en eenvoudig switchen tussen BTC, mBTC en Shatoshi.

Al met al bieden bovenstaande crypto-applicaties genoeg informatie om jou van de meeste recente (koers)informatie te voorzien. Succes!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.