Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De zomer staat alweer bijna voor de deur! Lees hier de meeste essentiële en handige iPhone accessoires om op je vakantie mee te nemen!

De vakantie staat weer voor de deur. Het begint steeds beter weer te worden, en stiekem kijken we al een beetje uit naar de tijd dat we weer lekker op het strand liggen op een zonnige bestemming. Misschien heb jij zelfs je vakantie voor dit jaar al gepland. Of je in Nederland blijft of een reis maakt naar het buitenland, je iPhone neem je natuurlijk mee. Er zijn een aantal handige iPhone accessoires die uitstekend geschikt zijn om op vakantie mee te nemen.

iPhone hoesjes

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone hoesje

Voor de beste bescherming van je iPhone tijdens de vakantie is een telefoonhoesje onmisbaar. Ook op vakantie is een stevig iPhone hoesje zeker aan te raden. Helemaal als je een actieve vakantie hebt gepland. Als je op vakantie zelfs in het zwembad mobiel wilt blijven zijn er tegenwoordig ook waterdichte iPhone hoesjes verkrijgbaar, zo loop je ook op vakantie geen enkel risico op waterschade.

iPhone auto accessoires

Autohouder en autolader

Ga je dit jaar met de auto op vakantie? Denk er dan aan dat je tijdens de rit je smartphone niet kan opladen. Zeker als je ook de navigatie functie op je smartphone gebruikt kan dat wel voor vervelende situaties zorgen. De oplossing hiervoor is eenvoudig, namelijk een autolader. Autoladers voor de iPhone zijn in elke auto te gebruiken en aan te sluiten op de sigarettenaansteker-aansluiting. Als je tijdens je vakantie ook een navigatie app gaat gebruiken op je iPhone is er nog een handig accessoire beschikbaar: met een autohouder plaats je de iPhone goed zichtbaar en zonder het risico dat je iPhone valt in de auto.

Powerbank

Als je ook buiten de auto je telefoon wilt opladen op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is hebben we nog een andere interessante optie. Met een powerbank kan je altijd en overal je smartphone opladen. Deze handige mobiele opladers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Van sleutelhanger formaat tot grote modellen. De grootte hangt samen met de capaciteit en daarmee het aantal keer dat je jouw iPhone kunt opladen. Als je langere tijd op plaatsen bent waar stroom niet of onvoldoende beschikbaar is, is het gebruik van een powerbank een goede keuze.

Selfiestick

Voor de mooiste vakantiefoto's kan je een selfie stick gebruiken. Deze handige uitschuifbare stang met telefoonhouder is door het compacte formaat ideaal voor op reis. Met een selfiestick heb je niet langer een behulpzame voorbijganger nodig om een goede foto te maken, dat kan je gewoon zelf! Laat ons in de comments weten waar jij dit jaar naartoe gaat en welke iPhone accessoires jij zeker mee gaat nemen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.