Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Steeds meer burgers zijn het slachtoffer van cybercriminaliteit. Het is daarom erg belangrijk dat je jezelf kunt wapenen tegen mensen met slechte bedoelingen. Hoe doe je dit? Met behulp van een VPN kun je verschillende toestellen, zoals je telefoon, tablet of computer, beschermen. Wij hebben hieronder de beste VPN’s voor iPhone verzameld.

Er zijn verschillende redenen om je apparaten te beveiligen met een VPN. Het internet is namelijk niet altijd veilig. Zeker als je vaak surft op openbare wifinetwerken, dan kun je baat hebben bij een VPN. Criminelen liggen altijd op de loer en stelen maar wat graag je privé- of betaalgegevens. Dankzij een VPN surf je helemaal veilig en anoniem en hoef je niet te vrezen dat je het slachtoffer wordt van cybercriminelen. Een VPN dienst biedt je dus een extra stukje veiligheid. Dit is zeker niet het enige voordeel van een Virtual Private Network. In dit artikel vind je meer informatie over waarom het gebruik van een VPN een goed idee is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de beste VPN providers die er te vinden zijn. Dit omwille van het gebruiksgemak, de veiligheid en snelheid van de deze VPN dienst. Je kunt deze VPN op 5 verschillende toestellen tegelijkertijd gebruiken. ExpressVPN beschikt over zo’n 3000 servers wereldwijd. Je kunt vanuit 160 locaties verbinding maken en je toestel beveiligen.

Een groot voordeel van deze VPN provider is dat je Netflix USA kunt kijken. ExpressVPN omzeilt namelijk de blokkades van Netflix. Dit betekent dat je zonder problemen de uitgebreide catalogus van Netflix USA kunt raadplegen.

Daarnaast is deze VPN provider uitermate geschikt voor iOS toestellen. Zo kun je met één klik verbinding maken met een server naar keuze. Om de app te kunnen gebruiken heb je iOS 10.0 of later nodig. Ook kun je betalen met Apple Pay of iDeal en kan deze app worden gedownload op je Macbook, iPhone, iPad of iPod Touch. Het enige nadeel is dat deze VPN dienst wat duurder is dan concurrerende diensten.

NordVPN

Ook NordVPN is een goede VPN dienst voor iOS. Je hebt iOS 11.0 of later nodig om de app te kunnen downloaden. Je kunt NordVPN installeren op je iPhone, iPad, iPod Touch of Macbook. Je kunt tot 6 toestellen beveiligen met deze VPN dienst. Je maakt binnen een handomdraai verbinding met één van de 5500 servers. Deze servers bevinden zich in 59 verschillende landen. NordVPN geeft je bovendien ook de kans om de app handsfree te activeren m.b.v. Siri.

Net zoals ExpressVPN, lukt het NordVPN om de Netflix blokkades te omzeilen. Dit is een groot voordeel van deze VPN dienst. Bovendien treft NordVPN verschillende maatregelen zodat jij helemaal veilig en anoniem kunt surfen. Denk aan een kill switch, 256-bits encryptie en een ingebouwde functie die advertenties en malware blokkeert. Ook worden geen loggegevens bijgehouden.

Wil je de NordVPN app downloaden, dan kan dit in de App Store. De app vereist 182,3 MB en is momenteel nog niet in het Nederlands beschikbaar.

Surfshark

Ten slotte vinden wij Surfshark een goede VPN provider. In tegenstelling tot ExpressVPN en NordVPN, kan deze VPN dienst worden gebruikt op een onbeperkt aantal apparaten. Surfshark biedt een veilige en gebruiksvriendelijke VPN aan. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van 256-bits codering, een kill switch, camouflagemodus en veilige protocollen. Ook blokkeert de app malware, trackers, advertenties en pogingen tot phishingaanvallen.

Surfshark beschikt over meer dan 1000 servers in 61 verschillende landen. De app ondersteunt bovendien P2P-verbindingen en omzeilt geografische blokkades. Dit betekent dat je buitenlandse streamingdiensten als Netflix, Hulu, Amazone Prime Video, CBS en nog veel meer kunt deblokkeren.

De Surfshark app kan worden gedownload op je iPhone, iPad of iPod Touch. De app neemt zo’n 132,7 MB in beslag en vereist iOS 10.3.3 of later. Wil je je Macbook beveiligen, dan vind je de installatie op de website van de VPN provider terug.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer