Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bijna ieder sociale medium beschikt al over tweestapsverificatie om accounts extra goed te beveiligen. In dit artikel leggen we uit hoe en wanneer Instagram deze beveiliging gaat toepassen.

Onder andere Twitter en Facebook beschikken al over de zogenoemde tweestapsverificatie. Deze dubbele beveiliging gaat er voor zorgen dat jouw Instagram minder kans maakt om gehackt te worden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Instagram tweetrapsverificatie

Instagram is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grote sociale platforms naast Facebook en Twitter. Op dit moment zijn er ruim 400 miljoen actieve gebruikers die binnen een aantal weken de mogelijkheid krijgen om hun account extra te beveiligen.

Je kan binnenkort gebruik maken van een tweestapsverificatie. Het enige wat je hiervoor moet opgeven is jouw telefoonnummer. Hierdoor kan Instagram een verificatiecode sms’en naar jouw telefoon. Vervolgens vraagt Instagram niet alleen om je gebruikersnaam en wachtwoord maar ook de desbetreffende verificatiecode.

 

Extra beveiliging Instagram

Instagram zal jouw telefoonnummer niet delen met derden. Wel zal Instagram een automatische melding doen, naar jouw mobiel, als er in wordt gelogd vanuit een onbekend apparaat. Dit zorgt ervoor dat jij direct weet als er misschien onheil aan de gang is. Zeker omdat wij de laatste tijd steeds vaker bericht krijgen van gehackte Instagramaccounts is deze nieuwe verificatie mogelijkheid zeker een toevoeging.

De laatste tijd is Instagram druk bezig met verbeteringen omtrent gebruiksvriendelijkheid. Afgelopen verscheen er het nieuws dat gebruikers eindelijk meerdere accounts kunnen gebruiken zonder in- of uit te loggen. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer