Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Adonit, producent van stylus pennen voor iPhone en iPad, introduceert binnenkort een stylus pen met afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om snel en eenvoudig selfies te maken.

De selfieknop zit ingebouwd in de stylus pen. Het is wel even nodig om een bluetoothverbinding met de Adonit Snap 2 te maken. Vervolgens reageert deze met de camera app op de iPhone of iPad.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Tekenpen en afstandsbediening ineen

De Adonit Snap 2 is in eerste instantie bedoeld als tekenpen. Met een styluspen werk je nauwkeuriger binnen tekenprogramma’s. Ook het scrollen en slepen op iPhone of iPad verloopt een stuk gemakkelijker. Daarnaast voorkomt de styluspen vette vingerafdrukken op het scherm.

De styluspen heeft ook een nadeel. Het is een extra investering en veel mensen raken dit item snel kwijt. Adonit heeft hier een oplossing voor bedacht. De pen is voorzien van magneet, waardoor deze eenvoudig aan de achterkant van het toestel bevestigd kan worden. Het ontwerp is is zo dun dat je hier amper last van hebt.

 

Batterij gaat tot 12 uur mee

Een normale styluspen heeft geen batterij. Omdat de Snap 2 met een bluetooth afstandsbediening werkt, wordt deze aangedreven door een oplaadbare batterij. Deze gaat ongeveer 12 uur mee. Opladen gaat heel eenvoudig via een USB kabel.

Selfie maken en direct aanpassen

Een styluspen met afstandsbediening biedt extra gebruiksmogelijkheden. Maak eerst een selfie en bewerk de foto direct met de styluspen. Zo creëer je de mooiste foto’s om te delen met familie en vrienden.

Vanuit een tekenprogramma of fotobewerkings app is het ook mogelijk om tekst aan een foto toe te voegen. Met de pen is het veel nauwkeuriger werken. Leuk om dit soort foto’s te delen op social media, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsmatige doeleinden. De bluetooth sluiter afstandsbediening binnen de styluspen is ook geschikt voor het maken van groepsfoto’s. De Snap 2 pen is daarom voor iedereen interessant.

Adonit Snap 2 kopen

De Adonit Snap 2 is voorzien van verbeterde pixelpoint van 1,9 millimeter. De lichtgewicht aluminium behuizing heeft een ultradun ontwerp met een uitstekende grip. De pen is compatibel met iPhone 6 of hoger. Dit item is via de officiële website verkrijgbaar voor $34,99. Binnen Europa zijn er diverse verkooppunten.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.