Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De camera van de iPhone SE is qua megapixels gelijk aan die van de iPhone 6s en daarmee superieur aan de iPhone 6, in theorie tenminste. We hebben een aantal vergelijkingsfoto's met de iPhone SE en iPhone 6 gemaakt om het verschil goed te kunnen zien.

iPhone SE versus iPhone 6 camera

Na uitgebreid de foto's bekeken te hebben (na natuurlijk met de nieuwe iPhone SE gespeeld te hebben ;-)) zijn wij van mening dat de camera van de iPhone SE mooier is dan die van de iPhone 6. Op de eerste foto's is het verschil moeilijk te zien, op de buitenfoto's kan je echter duidelijk verschil zien.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Selfiecamera

De 'selfie' (front) camera van de iPhone SE is minder goed dan die van de iPhone 6s. Met zijn 1.2 Megapixel camera is deze gelijk aan die van de iPhone 6. Het camera-gedeelte van de iPhone SE en 6s is dus zéker niet volledig hetzelfde!

Welke camera is beter?

Bekijk hieronder de foto's die wij gemaakt hebben met een iPhone SE en 6 smartphone. Boven de afbeelding kan je zien met welk toestel de foto's gemaakt zijn. Om de foto's in hoge resolutie goed te kunnen vergelijken raden we je aan deze op de desktop of laptop te bekijken en te openen in een tabblad (door met de rechtermuisknop op de thumbnail te klikken).

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.