Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Dagelijks houdt de gezondheids-app verschillende gegevens over jou bij. Het is mogelijk om de data die in de Gezondheid-app verzameld wordt te exporteren, zodat je deze kunt delen met je personal trainer of huisarts. 

De gezondheids-app is een iPhone/iPad/Watch applicatie die informatie verzameld over jouw dagelijkse leven zoals je gewicht, voeding, slaappatroon maar ook het aantal stappen dat jij op een dag zet. Voor vele van ons kan dit nuttige informatie zijn als het gaat om de dagelijkse beweging en kun je de informatie laten zien aan de huisarts of personal trainer.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Data gezondheids applicatie exporteren

Er is een makkelijke manier om in een keer alle informatie uit de gezondheids app te exporteren. Zowel bruikbare als nutteloze informatie worden geexporteerd omdat het helaas niet mogelijk is om gedeeltes over te slaan. Het is wel mogelijk om naderhand met de data te knutselen om zo alleen de zinvolle informatie met je huisarts te hoeven delen.

gezondheids app iphone exporteren

Open de gezondheidsheid-app en druk onderaan het scherm op het tabblad ‘Gegevens’. Vervolgens druk je op de functie ‘Alles’ en zie je rechtbovenin het scherm een vierkantje met een pijl staan. Druk hier op. Nu zie je een pop-up met de vraag of je alle gegevens wilt expertoren. Druk op ‘exporteren’ om vervolgens een zip-document te krijgen. Dit zip-documenten kun je via de e-mail, iMessage, WhatsApp enzovoort met jezelf of andere delen. Open je dit zip-document dan krijg je een XML-bestand met een overzicht van alle gegevens.

Gegevens scheiden gezondheids-app

Om niet alle gegevens van jezelf met de dokter te delen kun je de bruikbare gegevens van de rest scheiden. Zorg ervoor dat je het zip-document eerst naar jezelf mailt om het bestand op een computer te kunnen openen. Vervolgens op je het bestand en krijg je een XML-bestand. Dit bestand kun je openen en bewerken naar eigen wensen. Sla het bewerkte document vervolgens weer op en deel het met derden. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer