Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben jij ook het type persoon dat altijd voorzien moet zijn van de nieuwste gadgets? En lig jij ook met je luchtbedje voor de deur van de Apple store om de release van de nieuwste iPhone bij te wonen? Wellicht wat overdreven, maar alsnog volkomen begrijpelijk. Aangezien iPhones zich maar blijven ontwikkelen en steeds meer interessante features krijgen, wil je deze waarschijnlijk direct hebben. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de accessoires die hierbij komen kijken. Bij dit laatste gaan wij jou een handje helpen. Daarom vertellen wij jou in dit artikel over de 5 meest interessante accessoires voor de iPhone 13.

1. De iPhone hoesjes

Natuurlijk kunnen we dit lijstje niet anders beginnen dan met de iPhone 13 hoesjes. We weten allemaal dat de gemiddelde mobiele telefoon enigszins kwetsbaar is en dat het handig is een hoesje aan te schaffen. Ten eerste heb je direct een betere grip op het toestel, waardoor de kans op vallen al kleiner is. Mocht dit toch het geval zijn dan beschermt het hoesje de telefoon te allen tijde. Dit scheelt je weer een ritje naar de maker en bovendien een flinke klap geld. Daarbij heb je de keuze uit ongelooflijk veel hoesjes die je tegenwoordig zelf helemaal kunt personaliseren. Wat ons betreft is het iPhone hoesje een voorwaarde voor het gebruiken van de nieuwste iPhones.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

2. Screenprotectors

Zoals je hierboven gelezen hebt zorgt een iPhone hoesje er grotendeels voor dat het toestel geen of minimale schade oploopt bij een eventuele valpartij. Echter is er nog altijd het risico op schade aan het scherm. Dit is natuurlijk de laatste plek waar je schade wilt hebben om alles nog goed te kunnen zien en lezen. Daarom is een screenprotector typisch zo’n accessoire dat eigenlijk niet mag ontbreken op jouw iPhone 13. Deze ‘folie achtige’ schermen zijn relatief onzichtbaar en vangen als het ware de klap van een val op. Hierdoor zou er een barst in het scherm kunnen komen, maar niet in het toestel zelf. Deze zijn dan uiteindelijk ook weer makkelijk te vervangen in het geval van flinke schade. Uiteraard een stuk goedkoper dan een reparatie aan het toestel zelf.

3. De draadloze oplader

Zit jij met enige regelmaat te tobben met jouw oplaadkabels en merk je dat de aansluiting steeds wat losser komt te zitten? Verdiep je dan eens in de draadloze opladers voor jouw nieuwe iPhone. Met deze draadloze oplader kun je jouw toestel opladen, zonder dat je iets in de telefoon moet inpluggen. Het is vast niet de eerste keer dat deze aansluiting hapert, los zit of niet meer werkt. Bij een draadloze oplader leg je de oplader magnetisch vast op de telefoon, waarna deze in een hoop tempo wordt opgeladen. Dit gaat vaak nog sneller dan de ‘ouderwetse’ manier.

4. Airdpods

Een accessoire dat absoluut niet mag ontbreken in deze lijst, zijn natuurlijk de inmiddels wereldberoemde Airpods. Deze draadloze ‘oortjes’ werken fantastisch en voorkomt het gedoe met de verstrikte lange draden. De Airpods zijn zo compact dat ze precies passen in het op maat gemaakte doosje dat eenvoudig is op te laden. Daarnaast zien de Airpods er erg fraai uit als we dit vergelijken met hoe het vroeger was. Om over de lange levensduur nog maar te zwijgen. Na het opladen kun je gemakkelijk een uur of 6 luisteren naar jouw favoriete nummers of podcasts, zonder dat ze leeg gaan.

5. De iPhone kaarthouder

Nummer 5 op de lijst is wel een heel comfortabele. Want hoe fijn is het om geen portemonnee meer op zak te hoeven hebben? Met een iPhone kaarthouder bevestig je deze kaarthouder aan de achterkant van de iPhone, waardoor je alle belangrijke pasjes kunt samenvoegen in de telefoon. Natuurlijk een risico, aangezien al het waardevolle bij elkaar zit. Maar als we dit van de positieve kant bekijken en jij zorgt dat je een beetje oplet, dan heb je simpelweg alles direct bij de hand en hoef je voor je gevoel minder mee te nemen. Ook deze iPhone kaarthouders zijn in meerdere formaten en kleuren te verkrijgen.

Van alle gemakken voorzien

In dit artikel heb je gelezen over 5 boeiende en handige accessoires voor jouw nieuwe iPhone. Op deze manier wordt het gebruik van de mobiele telefoon nog makkelijker en effectiever. In principe ben je als gebruiker van alle gemakken voorzien en wordt het je steeds eenvoudiger gemaakt. Wij zijn natuurlijk nog wel benieuwd welk accessoire jouw favoriet is.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer