Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Helaas heeft de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse het niet voor elkaar gekregen om de Vierdaagse app op tijd klaar te hebben voordat de wandelaars van start gaan. De app is nog niet beschikbaar voor iOS, maar we hebben natuurlijk een aantal alternatieven.

Wat is nou belangrijk tijdens de Nijmeegse Vierdaagse behalve goede wandelschoenen? Een telefoon met de nodige gadgets natuurlijk. Hier een overzicht met apps die je zeker moet installeren voordat jij de wandelschoenen aantrekt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Buienalarm

De kans dat je in de regen moet lopen is deze week nihil, maar je weet het nooit. Het blijft toch Nederland waar we wonen. En mocht er dan toch een bui aan komen, dan weet je ook direct hoelang en hoe hevig de bui is.

Vierdaagsefeesten Official

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse staat heel Nijmegen op zijn kop. Op elk plein staat een tent waar het de hele dag en nacht feest is. Voor de wandelaars is het vaak geen optie om tot in de vroege uurtjes te feesten, maar voor de supporters is deze app perfect. In de app kan je zien op welk plein jouw favoriet feest is. En als je de nacht echt doortrekt dan kan je om 5 uur ’s ochtends de wandelaars aanmoedigen en uitzwaaien. 

Omroep Gelderland

Voor degenen die het niet weten.. Nijmegen ligt in Gelderland. En Omroep Gelderland staat daarom ook volledig in het teken van de Vierdaagse. De nieuws-app brengt het laatste nieuws rondom de Vierdaagse, maar ook achtergrond verhalen van wandelaars en eventuele wijzigingen bij extreme hitte. Wil je niet al het nieuws van de provincie zien? Dan klik je gewoon direct op het Vierdaagse icoontje en je ziet alleen het nieuws dat je wilt zien.

StepsApp

Mijn persoonlijke favoriet qua stappenteller is de StepsApp. Wanneer je een Apple Watch hebt is deze app ook zeer geschikt. Houd als wandelaar bij hoeveel stappen die 40 kilometer lopen nou daadwerkelijk waren en houd als Vierdaagsefeestganger bij hoeveel dansstappen je hebt gezet.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer