Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is nu nog super lekker weer. Het lijkt nauwelijks herfst, maar de winter komt echt dichtbij. Hoe voorkom je dat je in een flinke plensbui belandt? Check de beste weerapps voor je iPhone. Hier kom je zeker de herfst mee door!

Ook komend weekend is het nog heerlijk weer en hoeven we ons geen zorgen te maken om een regenbui. Toch is het al wel handig om je iPhone herfstproof te maken zodat je de regenbuien voorblijft.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Buienalarm

Dit is mijn persoonlijke favoriet en ik heb deze app dan ook nog nooit op een fout betrapt. De app kan alleen niet heel ver vooruit kijken, maar is perfect voor onstuimig herfstweer dat ieder uur veranderd. Met Buienalarm kan je ongeveer 2 uur vooruit kijken. Met de blauwe pieken en dalen weet je wanneer het hard regent en wanneer het geschikte moment is om op de fiets te stappen.  

Buienradar

Wie kent deze app niet? Via buienradar kan je zien of er een regenbui overtrekt. Echter, ik vind deze app nooit super specifiek. Je kan namelijk niet zien of er in de regenbui een droog moment is om over te fietsen. Wat wel onwijs handig is, is de mogelijkheid om 24 uur vooruit te kijken. Hierdoor weet je wel ongeveer wat het weer gaat doen gedurende de hele dag. 

Accuweather

De naam zegt het al.. een weerapp met accurate informatie. Deze app geeft informatie van minuut tot minuut en probeert het weer zo precies mogelijk te voorspellen op de locatie waar jij je bevindt. Voordeel: de app is ook geschikt voor je Apple Watch. Dus je kunt snel even tussendoor het weer checken.

 

Heb je de weerapps gecheckt en blijft het de hele dag regenen? Niet getreurd! Er is ook genoeg te doen met je iPhone terwijl je binnen zit. 

Spotify

Een druilerige dag buiten en wil je vol zelfmedelijden binnen zitten met een warme kop thee? Spotify is de app die niet kan ontbreken op je telefoon in de herfst. Een fijne herfstplaylist aan en genieten van de geluiden die de wind maakt!  

Storytel

Ben je een boekenwurm die niet stil kan zitten op een herfstachtige dag? Luister een boek via Storytel. De app gaat verder waar je bent gebleven dus op die manier hoef je niet door te scrollen. De app is niet gratis. Een abonnement kost 9,99 euro per maand, maar dan heb je wel een ruime keuze uit diverse luisterboeken.

Netflix

And last but not least.. Netflix! Series, films en documentaires kijken op elk gewenst moment van de dag. Zo kom je zeker een druilerige herfstdag door. Netflix and chill! 

Alle apps zijn gratis te downloaden via de App Store.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer