Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft zoals je weet in september weer nieuwe iPhones op de markt gebracht. De iPhones 13, 13 Pro, 13 Pro Max en 13 Mini zagen het levenslicht, en zijn zowel te kopen met abonnement als zonder abonnement. In dit artikel halen we nog even de belangrijkste features aan van de iPhone 13, het basismodel, dat overigens ook de meeste verkochte iPhone is op dit moment. Hierdoor weet je snel dat je een iPhone 13 abonnement moet afsluiten, als je een nieuwe iPhone nodig hebt, en ook een nieuw mobiel abonnement!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De nieuwste Apple chip 

Je zal misschien denken dat er qua uiterlijk weinig veranderd is ten opzichte van de iPhone 12, maar aan de binnenzijde is er wel degelijk wat veranderd. De nieuwe iPhone 13 beschikt namelijk over een gloednieuwe chip wat zorgt voor een betere accuduur. De chip is natuurlijk het kloppend hart van de telefoon en de iPhone 13 beschikt over de Apple A15 chip. Momenteel is de A15 chip de krachtigste chip van Apple en dit verschil is wel degelijk te merken. Met de iPhone 13 kan je namelijk tot 2,5 uur langer vooruit met je batterij dan met de iPhone 12. Als dat niet prettig is!

Verbeterde camera van de iPhone 13

Dit is natuurlijk iets wat je van de buitenkant kunt zien. De iPhones staan bekend om de meervoudige camera’s en ditmaal beschikt de iPhone 13 over twee camera’s. Zowel de wide als ultrawide camera zijn 12 megapixel en de primaire camera heeft een verbeterde apertuur waardoor er tot wel 47 procent meer licht wordt opgevangen. Dit maakt het mogelijk om zelfs in de avond mooie scherpe foto’s en video’s te maken. Naast de specificaties van de camera’s zijn er ook software features die je niet zou willen missen. De iPhone 13 beschikt namelijk over een zogeheten Cinematic modus wat een prachtig film-effect creëert. Met deze functie kun je gemakkelijk focussen op personen of objecten, en bovendien automatisch veranderen van focuspunt.

Een nieuw scherm 

Ook een update van het scherm mocht niet ontbreken bij deze nieuwe telefoon. Zowel de iPhone 13 mini als de iPhone 13 beschikken over een Super Retina XDR display. Wat houdt dit in? De schermen zijn 28 procent helderder dan de iPhone 12 en de maximale helderheid is verhoogd naar 1200 nits. Dit maakt het kijken van foto’s en films op deze telefoon zeker plezierig. De True Tone feature zorgt er daarnaast voor dat de kleuren zich aanpassen aan de hoeveelheid licht om je heen. Maar er is nóg meer. Apple heeft er een uitdaging van gemaakt om de ‘notch’, het stukje bovenaan het scherm waar de camera en oorspeaker zit, zo klein mogelijk te maken. Deze is zelfs 20 procent kleiner geworden. Meer scherm dus! 

Genoeg reden dus om een iPhone 13 pro abonnement af te sluiten, of een andere iPhone met een abonnement, want deze features wil je niet missen! 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer