Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vermoedelijk wordt in juni op de WWDC iOS 10 aangekondigd, de nieuwe besturingssoftware voor iDevices. Website Macstories heeft een video gemaakt waarin diverse wensen van iPad en iPhone gebruikers uitgewerkt zijn.

Zo zie je in de onderstaande conceptvideo onder andere de mogelijkheid om de widgets uit het bedieningspaneel te verslepen of snel te bedienen middels 3D Touch (om bijvoorbeeld WiFi netwerken te kiezen). Ook zijn zelf gekozen widgets in dit menu geplaatst. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Een ander interessant concept is de nachtmodus, waarbij het besturingssysteem optioneel een zwarte achtergrond krijgt. Hiermee is het apparaat prettiger 's nachts te bedienen, een perfecte toevoeging op het huidige Night Shift.

Ook komt iMessage kort aan bod met het voorvertonen van links bij het plakken in een bericht. Dit is vergelijkbaar met hoe deze nu ook in WhatsApp worden weergegeven. Daarnaast suggereert Macstories dat een 'Send Read Receipts' aan/uit knop een goede keuze voor Apple is (leesbevestiging). Verder laat Macstories nog zien wat Apple met iCloud Drive zou kunnen doen en hoe splitscreen-apps het best met elkaar zouden kunnen communiceren. 

De meest interessante geoppperde suggestie vinden wij het vrijgeven van de API van Siri, waardoor de virtuele assistent met apps van derde partijen kan communiceren. Hoe fijn zou zijn als je Siri een WhatsApp bericht zou kunnen laten versturen?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.