Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Scientias.nl is het grootste wetenschappelijke nieuwsplatform in Nederland en België. Maandelijks heeft Scientias.nl 525.000 unieke bezoekers. Om de bezoekers altijd op de hoogte te kunnen houden, heeft Scientias.nl nu eindelijk ook een app waarmee je op de hoogte blijft van de wetenschap. Bekijk hier hoe de app eruit ziet!

“Het is al langer een wens van de redactie om een mobiele app te hebben. Natuurlijk werkt de mobiele website goed, maar een app heeft een aantal voordelen” aldus Scientas.nl. De redactie van Scientias.nl selecteert elke dag de beste wetenschappelijke papers en nieuwsartikelen. Onder wetenschap verstaan we astronomie, ruimtevaart, technologie, fysica, gezondheid, biologie, weer, klimaat en geschiedenis. Scientias.nl heeft dus een divers aanbod. De artikelen die gepubliceerd worden komen allemaal uit wetenschappelijke vakbladen. Hiermee streven zij 100% betrouwbaarheid na. Geen fakenews dus!

 

 

De app is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. In de groene balk kun je scrollen tussen alle onderwerpen. In het menuvenster staan al deze onderwerpen nog eens onder elkaar. De artikelen kunnen allemaal opgeslagen worden zodat ze op een later moment nogmaals gelezen kunnen worden. Daarnaast kan de app ook push-berichten sturen bij groot nieuws.

 

Waarom moet jij Scientias.nl gebruiken?

Scientias.nl brengt nieuws zoals het is. Dat betekent dus dat zij geen mening zullen geven en geen kant zullen kiezen. Gewoon een opsomming van alle feiten op een rij. Daarnaast worden ze niet gesubsidieerd. Overheden of andere instellingen kunnen dus niet vragen om in een positief daglicht te komen in ruil voor subsidie. Het aanbod op Scientias.nl is divers. Van een artikel of je vervreemd raakt door Facebook tot de klimaatverandering. Voor iedereen is er wel een artikel dat aansluit op binnen jouw interesses.

De missie van Scientias.nl is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en mee te nemen in de wereld van wetenschap. Door deze app hebben zij zeker een stap gemaakt om de wetenschap dichterbij de mens te brengen!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.