Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op dit moment is de iPhone 12 Pro een van de meest populaire refurbished iPhones in 2023. De nieuwprijs van dit toestel lag ruim boven de duizend euro. Tegenwoordig is dit toestel, als refurbished exemplaar voor ongeveer 600 euro te krijgen. Tel uit je winst!

Waarom de iPhone 12 Pro een fantastisch toestel is

De iPhone 12 Pro is een razendsnel toestel, dit komt mede door de vernieuwde A14 processor. De driedubbele camera zorgt ervoor dat waar je ook bent, je prachtige foto’s kunt maken. De vernieuwde software zorgt voor nog mooiere foto’s. De batterij heeft een capaciteit van 2815 mAh. Apple geeft aan dat dit goed is voor 17 uur video kijken en dat is een stuk langer dan de iPhone X, daar is dit slechts 13 uur.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom kiezen voor refurbished?

Tegenwoordig worden er steeds meer refurbished apparaten aangeboden. Refurbished iPhones zijn in de meeste gevallen een zeer korte tijd gebruikt en verkeren in een zeer goede conditie. De conditie gaat zowel om de buitenkant (uiterlijk) als de binnenkant (technisch). Veel aanbieders verkopen een refurbished iPhone 12 Pro in combinatie met een lange garantietermijn. Dit kan verschillen van 1 jaar tot en met 3 jaar. Zo heb je ondanks dat je kiest voor een toestel dat eerder is verkocht, alsnog een langere garantie dan dat je deze bij Apple zou kopen. Door voor refurbished te kiezen, kies je duurzaam. Je bespaart het milieu namelijk een nieuw toestel. Daarnaast bespaar je ook een groot gedeelte van de aanschafprijs, makkelijk verdiend?

Oude iPhone inruilen

We kunnen ons goed voorstellen dat je op dit moment nog een goede iPhone hebt en dat het nog zonde is om je oude iPhone weer in de keukenlade te leggen. Gelukkig kan je tegenwoordig ook je oude iPhone verkopen aan veel partijen. Het verkopen van je iPhone is de laatste jaren veel populairder geworden. Het inruilen van een iPhone is in een paar simpele stappen te doen, zo duurt het in veel gevallen minder dan 5 minuten om je iPhone in te ruilen. Na het inruilen van je toestel krijg je binnen een paar werkdagen het geld van het ingeruilde toestel op je rekening. Het leuke is dat je direct ziet wat je voor het toestel kunt krijgen! Zo kan je voor een oude iPhone Xs nog een maximale waarde krijgen tot en met 160 euro.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer