Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Hier vind je alle nieuwe, laatste informatie over de iPhone 7 die morgen aangekondigd wordt. Bovendien hebben wij tips over het bestellen van dit toestel toegevoegd.

iPhone 7 bestellen

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de iPhone 7? Volg dan onze liveblog die morgen online komt. Uiteraard verzenden wij ook direct een nieuwsbrief na de aankondiging (schrijf je hier in).

iPhone 7 32GB

iPhone 7 128GB

iPhone 7 256 GB

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit is de iPhone 7

De afgelopen maanden hebben wij onwijs veel artikelen over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geschreven (165 om precies te zijn). Nu het apparaat morgen dan eindelijk aangekondigd wordt weten wij uiteraard precies welke specificaties dit toestel zullen gaan kenmerken.

iPhone 7 design

Het design van de iPhone 7 blijft nagenoeg gelijk aan dat van de iPhone 6s. De antennelijnen van het nieuwe toestel zullen naar de onder- en bovenzijde van het toestel verschuiven, echter is dit optisch een klein verschil. Er wordt gekozen voor een nieuwe iPhone kleur, de vervanger voor spacegrijs. Het beterft matzwart met een matte logo (bij de zilveren iPhone 7 is het logo wel gewoon glimmend). Daarnaast gaat het gerucht dat de volumeknoppen veranderd zijn.

iPhone 7 opslagcapaciteit

Er komen drie nieuwe iPhone 7 opslagmogelijkheden op de markt: 32GB, 128GB en 256GB. Het 16GB model zal geschrapt worden.

iPhone 7 specificaties

De iPhone 7 zal gebruik maken een nieuwe A9 chip, een chip die de smartphone  ongeveer 35% sneller maakt dan zijn voorganger, de iPhone 6s. De iPhone 7 wordt waarschijnlijk voorzien van 2GB RAM, bij de iPhone 7 Plus gaat het hier om 3GB RAM werkgeheugen. Er is gekozen voor een extra gigabyte RAM om de processing van de dubbele camera op het plus-model te ondersteunen. Waarschijnlijk is de kloksnelheid van het nieuwe toestel 2.4 GHz.

iPhone 7 camera

Het uitgebreide model, de iPhone 7 Plus, wordt voorzien van een dubbele lens waardoor er nog mooiere foto's gemaakt kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in 60 frames per seconde 4K videokwaliteit te filmen (op de iPhone 6s is dit 30 FPS bij 4K).

Andere aanpassingen

Waarschijnlijk wordt de nieuwe iPhone 7 ook waterdicht, dit wordt mede mogelijk gemaakt door het verwijderen van de 3,5mm headphone jack aansluiting en het gebruik van een nieuwe SIM tray met rubberen seal. De iPhone 7 wordt net als de Apple Watch IPX7-waterbestendig. Daarnaast gaat het gerucht over een 3D touch aanraakgevoelige home button, hoewel over deze functie op dit moment nog weinig bekend is.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer