Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Hoe duur wordt de iPhone 8 in Nederland? Dat is de vraag die de laatste veel rondgaat in het geruchtencircuit over de nieuwe iPhone van Apple.

Hoe duur wordt de iPhone 8?

De iPhone 8 wordt een sterke verbetering ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 7. Van gezichtsherkenning, het draadloos opladen, verdwijning van de homeknop tot een volledig nieuwe uitstraling. Dit zijn de dingen die vrijwel zeker kloppen op basis van de laatste geruchten over de iPhone 8. Maar welk prijskaartje komt er aan dit nieuwe vlaggenschip van Apple te hangen? 

Sinds een aantal dagen hebben we redelijk in kaart wat het antwoord hierop kan zijn. Diverse geruchten wijzen uit dat de iPhone 8 in een 64GB, 256GB én een 512GB model zal verschijnen. Vooral die laatste moet zorgen dat je ontelbaar veel video’s en foto’s kunt schieten met de 512GB iPhone 8. Het zogenoemde instapmodel van 64GB zal 840 euro gaan kosten, aldus The New York Times. Met dit in het achterhoofd kunnen wij wel raden wat de 256GB en en de 512GB iPhone 8 modellen moeten gaan kosten. De prijs per model loopt 100 dollar op zodra je een iPhonemodel kiest met meer opslagruimte. Deze prijsstructuur houdt Apple al jaren aan.

Vergelijk zelf op prijs: abonnementen met iPhone 8 toestel

iPhone 8 iPhone 7s iPhone 7s Plus concept

Verwachte iPhone 8 prijzen per Gigabyte 

Hierdoor kunnen we de volgende prijzen vaststellen: 

  • iPhone 8 64GB: 999 dollar (± 840 euro)
  • iPhone 8 256GB: 1099 dollar (± 920 euro)
  • iPhone 8 512GB: 1199 dollar (± 1005 euro)

Schrik je van deze prijzen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Echter kun je dit wel vergelijken met een nieuw Samsung model dat vandaag de dag ook verkocht wordt voor 999 euro. Twijfel niet te lang want voor je het weet is de voorraad op van de nieuwe iPhone. 

Overigens komt Apple ook met (budget)modellen; de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Hele goede smartphones, als je het mij vraagt, voor een betere prijs dan de iPhone 8. Alle drie de modellen zullen op 12 september 2017 door Apple worden gepresenteerd.

Update: Apple heeft uiteindelijk niet de iPhone 7S en 7S plus gepresenteerd, maar de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X.

iPhone 8 pre-orderen

Wil je zeker zijn dat je de iPhone 8 zo spoedig mogelijk in je bezit hebt? Pre-order hem dan en bestel hem alvast voordat hij uitverkocht raakt. Zodra je de nieuwe Apple iPhones vooruit kunt bestellen zullen wij direct een nieuwsartikel plaatsen op iPhone.nl.

Tip: Vergelijk alle iPhone 8 toestellen op prijs bij alle webwinkels

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.