Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ja, de Sint is weer in het land! Dat betekent dat we onze creativiteit weer mogen beproeven met gedichten over iPhones en dat we een iPad als surprise mogen maken. Maar wat zijn nou de leukste Sinterklaas apps?

Afgelopen zaterdag is de Sint weer aangekomen in Nederland. Dat betekent dat de lootjes weer getrokken mogen worden en dat we zonder zorgen pepernoten mogen eten. Een heerlijke tijd dus! Natuurlijk mag je jouw iPhone ook in de Sinterklaas sfeer brengen en dat kan met deze apps. Leuk voor je kinderen, neefjes of nichtjes of natuurlijk voor je eigen inner kind.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Bellen met Sinterklaas

In deze apps zitten leuke opties. Zo kan de Sint aanwijzingen geven waar jouw cadeaus verstopt liggen of je stuurt de Sint een sms. De beste man is helemaal meegegaan met zijn tijd dus hij heeft zijn smartphone altijd bij zich. Of dit een iPhone is? Geen idee, bel de Sint en wellicht kan jij ons het antwoord geven. 

Rijmpiet: Sinterklaas

Heb jij geen inspiratie voor een gedicht? Schakel dan Rijmpiet in! Met deze app kan je eenvoudig inspiratie op doen voor de gedichten. Natuurlijk is ’t het allerleukste als je je rijm helemaal zelf hebt gemaakt, maar een beetje inspiratie opdoen kan natuurlijk geen kwaad. Wat rijmt er ook alweer op ‘Sint en Piet zaten te denken’?

Verlanglijstjes

Met deze app kan je eenvoudig jouw verlanglijstje samenstellen. Zo kan je de precieze producten toevoegen die je vraagt. Op die manier kan niemand een fout maken met wat er gevraagd wordt.  

SintLiedjes4

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan” en “De zak van Sinterklaas” zijn onder andere het repertoire in deze app. Op deze manier wordt je schoen zetten en een lied zingen een stuk makkelijker.

NPO- en Zappelin app

Het Sinterklaasjournaal is een van de populairste kinderprogramma’s in november en december. Via de NPO app en de speciale app van Zappelin kan jij (met jouw kinderen) het Sinterklaasjournaal terug- of live kijken. Zo mis je niets van de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer