Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Donald Trump is sinds een aantal dagen president van de Verenigde Staten en daarmee is ook een nieuwe telefoon gemoeid. Van een standaard Android naar een extra beveiligde iPhone. 

Extra beveiligde iPhone voor Donald Trump

Volgens de veiligheidsdiensten beschermd zijn huidige Android telefoon niet genoeg tegen potentiele hackers. De Samsung Galaxy, die Trump gebruikte, heeft hij moeten inleveren. Hiervoor terug kreeg hij een extra versleutelde iPhone die getest is door de Secret Service. Ook gebruikt Donald Trump voortaan een uniek mobiel nummer.

De telefoon mag strikt gebruikt worden om mee te mailen, internetten en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Het downloaden van apps en het luisteren naar Spotify is uit den boze. Een aantal jaar geleden klaagde Obama nog over het verouderde BlackBerry model wat hij moest gebruiken.

Lees ook: Apple doet onderzoek of de iPhone geproduceerd kan worden in de VS

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuw Twitteraccount?

Naast het nemen van een nieuwe iPhone is de vraag of Trump zal overstappen op een ander Twitteraccount. Zal hij gebruik blijven maken van zijn eigen Twitteraccount of overstappen op het officiële President Of The United States-account (POTUS)? Zijn eigen Twitteraccount heeft ruim twee keer zoveel volgers dan het POTUS Twitteraccount.

Rutte gebruikt Zweeds toestel

Naar verluidt gebruikt onze eigen minister president Mark Rutte de Tiger 7401. Dit toestel, dat in Zweden is geproduceerd door Sectra, is alleen te gebruiken om te bellen en te Sms’en. Ook dit toestel is door de landelijke inlichtingendienst AIVD uitgebreid getest op eventuele zwaktes.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.