Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Regelmatig posten wij over de voortgang van de bouw van de Apple Campus 2. Nu krijgt het gebouw langzamerhand vorm en is het fundament gelegd. In 2017 zal dit gloednieuwe Apple kantoor geopend worden.

In de laatste voorgang is te zien dat het nieuwe kantoor van Apple wordt voorzien van fonteinen, bomen en andere infrastructuur. David S. filmde en fotografeerde de voortgang met zijn drone in HD. De video en foto’s zijn hieronder te bekijken.

Op de beelden is te zien dat een groot deel van het gebouw bestaat uit zonnepanelen en carbon. Apple gaat er hiermee vanuit dat het gebouw zelfvoorzienend is als het gaat om zijn eigen energieverbruik.

Lees ook: Apple deelt foto's toekomstig 'Apple Campus 2 Theatre'

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Tweede kwartaal van 2017 open

Vorige maand bracht Apple naar buiten dan de opleverdatum verschoven is tot het tweede kwartaal van 2017. Dit komt, volgens Apple, door de hoeveelheid werk die in de aanleg van de complete infrastructuur zit. Eerder sprak Apple CEO Tim Cook nog dat een kleine groep werknemers al in januari van 2017 hun intrek zouden nemen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.