Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Uit eerdere bronnen bleek al dat één van de varianten van de Apple iPhone 7 waarschijnlijk over een dubbele lens zou beschikken. Sony gaf eerder aan dat het bedrijf samen zou gaan werken met een aantal 'grote smartphone fabrikanten'.  DIGITIMES komt nu echter met nog meer interessante informatie.

iPhone 7 variaties

Het gerucht ging eerder al dat er drie varianten zullen komen van de iPhone 7: een iPhone 7, 7 Plus en 7 Plus Dual. De dual-lens uitvoering beschikt over een dubbel lenssysteem waarmee bijzonder goede foto's gemaakt kunnen worden. De ene lens maakt een foto vanuit een wijdere hoek waarbij de andere lens vanuit een smallere hoek fotografeert. Deze foto's worden samengevoegd in de interne software van de iPhone, wat resulteert in een haarscherpe foto met ideale belichting.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dual-lens sample

Het gerucht gaat dat een aantal camera lens producten over een sample versie van de dual-lens techniek beschikken. Eén van deze camera producten is Largan Technology. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor het maken van meer dan 60% van de lenzen op Apple's camera's. Het is dus aannemelijk om te verwachten dat de iPhone 7 deze techniek zal gebruiken.

Toshiba dual lens systeem

Verwachtingen iPhone 7

Andere opties die we op de iPhone 7 mogen verwachten zijn waterbestendigheid middels het nieuwe 'Liquid Resistant Acoustic Device' patent, waarbij vloeistoffen buitengesloten kunnen worden. Ook zou de iPhone geen 3,5mm headphone jack meer hebben en geleverd worden met zogenaamde Apple Airpods, Apple's draadloze in-ears. Bij de volgende grote stap verwachten de natuurlijk ook een nog scherper scherm en een nieuwe processor, hoogstwaarschijnlijk met typenummer A10. Eventueel kunnen de iPhone 7 Plus en Plus Dual in een 256 Gigabyte variant geproduceerd worden.

We kunnen de nieuwe smartphone waarschijnlijk in september 2016 verwachten... Wat lijkt jou interessant voor de iPhone 7?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.