Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je niet zo gek op opvallende telefoonhoesjes maar wil je deze wel beschermen tegen stoten of vallen? Met de bumper case geef je de iPhone met een minimalistische look toch de benodigde bescherming. De bumper case is verkrijgbaar in onopvallend wit, zwart, doorzichtig, maar ook in een aantal moderne of felle kleurtjes.

De bumper case bestaat uit een zijkant van hard en zacht materiaal. Hier hoort ook een doorzichtige achterkant bij. Zo behoud je het originele design van je favoriete iPhone. Bovendien kun je gewoon gebruik blijven maken van de camera aan de achterkant.

Tip: iPhone 8 hoesjes overzicht

Uitstekende bescherming van de iPhone

De bumper case heeft een hoge schokabsorptie. Per ongeluk met de iPhone ergens tegenaan stoten of hem zelfs laten vallen, de bumper case vangt de meeste schokken op. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je met het toestel gooit: hier is zelfs de beste case niet tegen bestand. De meeste bumper cases hebben een zijkant dat bestaat uit zowel zacht als hard materiaal. Hierdoor wordt de iPhone goed beschermd en ligt toch prettig in de hand.

De doorzichtige achterkant wordt altijd met de bumper zelf meegeleverd. Hiermee bescherm je de achterkant van je toestel tegen krassen. Overigens ben je niet verplicht om de doorzichtige achterkant te gebruiken, het is echter wel aan te raden. Alle onderdelen zijn ook los te bestellen. Is dit bij een bepaald merk niet mogelijk, dan kun je ook gewoon een compleet setje kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten; een complete bumper case kost tussen de €15 en €35. Dat is nog altijd goedkoper dan een schermreparatie of een nieuwe iPhone.

Wat je moet weten voordat je een bumper case bestelt

Bumper case bestellen? Let dan goed op de juiste versie. Bumper cases zijn verkrijgbaar voor bijna alle iPhone toestellen, ook voor de nieuwste iPhone 8 en iPhone X. Kijk ook goed naar het materiaal. Bij een val moet de energie voldoende geabsorbeerd worden, zodat het toestel optimaal beschermd is. Kies dan ook voor een bumper case met een hoge valbescherming. De opstaande rand beschermt het scherm tegen glasbreuk, terwijl een strakke pasvorm mooi aansluit op het toestel. Wie milieubewust is, kiest ook nog eens voor een bumper case dat uit 100% recyclebaar materiaal bestaat.

Tip: iPhone X hoesjes overzicht

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer