Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Voor minder dan €500 heb je een prima nieuwe Android smartphone. Ben je echter iPhone liefhebber, dan moet je vaak wat meer neertellen. Toch zijn er een aantal iPhone modellen die minder dan €500 kosten. We laten je zien welke vijf toestellen een prima prijs-kwaliteitverhouding hebben.

IPhone SE

Onder de budget smartphones blijft dit Apple toestel het meest geliefd. De iPhone SE is in maart 2016 uitgebracht. Na de upgrade draait de SE op het besturingssysteem iOS 11.3. Met een vingerafdrukscanner, 12 megapixel camera een standby tijd tot maar liefst 240 uur is dit een absolute aanrader. Voor de prijs hoef je niet te laten, de iPhone SE is verkrijgbaar voor een bedrag van €300 tot €550. De prijs wordt bepaald door de opslagruimte, waarbij er keuze is tussen 32 GB tot 128 GB.

Tip: iPhone SE toestellen vergelijken

IPhone 6s

Iets verouderd maar nog steeds een leuk toestel, de iPhone 6s uit september 2015. Ook deze draait op iOS 11.3. Het toestel beschikt een 12 megapixel camera, 3,5 mm jackaansluiting en bluetooth 4.2. Afhankelijk van de opslagcapaciteit betaal je voor dit toestel tussen de €360 en €490.

Een aantal andere iPhones zijn weliswaar verkrijgbaar onder de €500, maar zijn van 2014 of ouder. Deze oudere toestellen ontvangen vaak niet de juiste beveiligingsupdates. Daarom gaan we over naar refurbished toestellen rond de €500.

Tip: iPhone 6S toestellen vergelijken

Apple iPhone 7 refurbished

De iPhone 7 uit september 2016 is 4,7 inch groot. De krachtige Apple A10 Fusion chip betreft een quad core processor. Het toestel reageert snel en biedt met zijn helder lcd-scherm een prima kijkervaring. De 12 megapixel camera met autofocus en quad LED flitser maakt de mooiste foto's. Dit refurbished toestel is veelal verkrijgbaar voor net geen €500.

Vergelijk refurbished iPhone 7 toestellen

IPhone 8 refurbished

De iPhone 8 komt uit september 2017. In 2018 is dit nog een vrij nieuw toestel. Daarom is deze mogelijk net niet voor €500 verkrijgbaar. Wie dit toch lukt, doet hier een uitstekende koop mee. De iPhone 8 is 4,7 inch groot en beschikt over ip67 certificering. Stof en water tasten het toestel niet zo snel aan. De 3,5 mm jackaansluiting ontbreekt, dit maken de stereo luidsprekers echter helemaal goed.

Vergelijk refurbished iPhone 8 toestellen

IPhone X refurbished

Het wordt heel moeilijk om een iPhone X refurbished voor €500 te krijgen. De kans is groter dat het toestel ruim €800 moet kosten. Een andere optie is de iPhone X tweedehands aan te schaffen. Let hierbij wel goed op de werking van het toestel. Misschien is er nog een garantie aanwezig, vraag hier altijd naar. De iPhone X is het eerste toestel dat over Face ID beschikt. Het 5,8 grote amoled scherm geeft je een echte bioscoop ervaring.

Refurbished iPhone X toestellen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer