Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De beta versie van iOS 9.3 is vanaf vandaag beschikbaar om te downloaden. Normaal gesproken zijn decimale updates niet iets om over naar huis te schrijven. Deze wel!

Zoals al vermeld staat is het nog steeds een beta versie. Je kan dus verwachten dat de update hier en daar nog een bug heeft op je Apple device. In ruil daarvoor krijg je een aantal toffe opties:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Night Shift

Night shift is waarschijnlijk de grootste upgrade. Het is een optie dat er voor zorgt dat de kleur van jouw iPhone/iPad scherm langzamerhand, gedurende de dag, een warmere tint krijgt. Het is bewezen dat het zal helpen om beter in slaap te komen snachts. Eerder schreven wij al over die app f.lux die praktisch hetzelfde doet maar nog niet werd herkent door de App Store. Gelukkig heeft Apple er zelf iets op bedacht genaamd Night Shift. Jij kunt zelf de kleur van Night Shift aanpassen en instellen in welke uren van de dag Night Shift aan moet staan.

Wachtwoord Apple Notes

Een andere, wel gewaardeerde, verandering is de mogelijkheid om jouw Apple Notes documenten te beschermen met wachtwoorden. Je zorgt ervoor dat mensen aan wie je je telefoon geeft niet jouw persoonlijke formulieren kunnen inzien. Hoe zet je een wachtwoord op Apple Notes? Heel simpel. Klik rechtsboven in op een Note en je krijgt de optie: wachtwoord toevoegen.

Een andere kleine toevoegingen aan de iOS 9.3 versie is de mogelijkheid om foto’s te vermenigvuldigen. Zo kun je een foto editen en de originele foto behouden.

3D Touch

Als laatste, voor de iPhone 6s gebruikers, zijn er een aantal coole vernieuwingen op het gebied van de 3D Touch. Zo kun je op ‘instellingen’ drukken en krijg je direct de mogelijkheid om de Bleutooth of Batterij te bekijken. Het is mooi om te zien dat de 3D Touch steeds meer opties krijgt.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer