Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In het NCRV-programma 'Eén tegen 100', dat sinds 2000 op de televisie te zien is, is het de bedoeling o te winnen van 100 andere spelers. De app is al langer beschikbaar maar zijn met de laatste update ook nieuwe vragen in verwerkt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Kan jij het winnen?

In de 'Eén tegen 100' app zijn er twee speelwijzen: je kan het opnemen tegen een enkele tegenstander of tegen maar liefst 100 tegenstanders. Bij één tegen één spel je tegen een vriend of een willekeurige tegenstander. In de eerste twee rondes is het mogelijk om vijf vragen uit een zelf gekozen categorie te beantwoorden, bij een goed antwoord ontvang je (logischerwijs) punten. 

In de derde ronde vindt de finale plaats met vijf vragen uit willekeurige categorieën. Een goed antwoord zorgt weer voor punten, een fout antwoord zorgt voor minpunten.

1 tegen 100 app

Bij de één tegen 100 speelmodus is het de bedoeling om 10 vragen zo snel (en goed) mogelijk te beantwoorden. Hoe sneller je kan antwoorden, hoe meer punten je krijgt. Ook is het mogelijk om 'escapes' in te zetten om een vraag over te slaan of verdubbelaars te gebruiken voor meer punten. Kan jij winnen van 100 tegenstanders?

Deze app doet ons een beetje denken aan de 'De Slimste Mens' app, hoewel de vragen in de 'Eén tegen 100' app iets eenvoudiger en makkelijker te beantwoorden zijn. De app is volledig gratis te downloaden en is niet voorzien van reclames.

> Download deze app

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.