Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op je iPhone is het mogelijk om eigen trilpatronen aan te maken voor je contactpersonen. Als je contactpersonen makkelijk uit elkaar wilt houden dan is het handig om ieder contact te voorzien van een eigen trilpatroon. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Trilpatronen maken voor iPhone contacten

Er staat standaard ingesteld dat je twee korte trillingen krijgt zodra je een berichtje ontvangt. Je kunt je iPhone in plaats van twee keer bijvoorbeeld vijf keer laten trillen als je vriend of vriendin belt. Zo weet je zonder te kijken altijd wie er contact met je probeert op te nemen.Dit doe je als volgt:

  • Ga naar de contacten app op je iPhone
  • Zoek de gewenste contactpersoon op
  • Druk rechtsbovenin op ‘wijzig
  • Druk vervolgens op ‘Trilling Standaard’
  • Druk op ‘Maak nieuwe trilling aan

In het scherm wat je daarna ziet krijg je de mogelijkheid om volledig naar wens de trilling te creeeren. Verzin een leuke combinatie, kort/lang/trommelen en druk op ‘Bewaar’ om de trilling definitief op te slaan. Hetzelfde is ook mogelijk voor als je een SMS krijgt. Druk dan op ‘Sms-toon Standaard’ om vervolgens het trilpatroon te maken op je iPhone.

Trilpatroon instellen op iPhone uitleg

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.