Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens KGI Securities kunnen we voor de iPhone 5se een enorme prijsverlaging verwachten na de introductie van de iPhone 5se/iPhone se. Met de grote prijsverlaging kan de iPhone 5s het ideale instaptoestel worden voor (potentiële) iPhone gebruikers met een kleiner budget. Lees hier meer over hoe groot deze prijsverlaging waarschijnlijk wordt.

iPhone 5se/se introductie

Het wordt verwacht dat Apple over een kleine drie weken (om en nabij 21/22 maart) de nieuwe iPhone 5se gaat introduceren. Er bestaat nog twijfel of dit toestel niet wellicht iPhone se genoemd gaat worden, hoewel dit ons onwaarschijnlijk lijkt. Deze smartphone krijgt een 4 inch scherm en dezelfde specificaties als de 6s, hoewel er géén 3D touch ondersteuning aanwezig is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 5s tot 50% goedkoper

Er gaat nu ook het gerucht rond dat de iPhone 5s, welke al langer op de markt is, een prijsverlaging krijgt van maar liefst 50%. Hiermee zou het toestel een ideaal instapmodel zijn voor consumenten met een kleiner budget. Een prijsverlaging voor het nog steeds goed verkopende 5s toestel is een betere keuze dan het introduceren van een budget toestel zoals de iPhone 5c, wat Apple eerder teleurstellende verkopen opleverde. Wij verwachten dat de nieuwe prijs van de iPhone 5s rond € 249 gaat liggen voor het 16GB toestel en rond € 289 voor het 32GB toestel, 50% korting ten opzichte van de huidige verkoopprijs van Apple.

iPhone 5s keynote

iPhone 5s keynote, foto door apfeleimer.de

Wil je dus een iPhone 5s kopen, dan kan je beter nog even afwachten. Een prijsverlaging voor dit enorm populaire model is een bijzonder goede strategie om veel Android gebruikers over te laten stappen naar iPhone. Wij verwachten zelf ook dat Apple met toekomstige updates er voor zal zorgen dat de iPhone 5s weer iets beter presteert in de nieuwste iOS.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.