Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De welbekende chat-app van Facebook, Facebook Messenger, gaat een integratie met Dropbox bieden aan de gebruikers. Hiermee is het direct mogelijk om afbeeldingen en video's te delen vanuit de Dropbox applicatie.

Met deze update krijgt Messenger een 'cloud-achtige' koppeling. Afbeeldingen, video's en andere bestanden hoeven niet fysiek op het toestel te staan om deze te kunnen delen via de chat client. Facebook Messenger-chef Stan Chudnovsky zei het volgende:

"Door onze gebruikers toe te staan Dropbox te gebruiken in Messenger kunnen ze meer stijl en persoonlijkheid toevoegen aan hun gesprekken."

Het uitrollen van de nieuwe update start waarschijnlijk aanstaande maandag.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Video Chat Heads

De integratie met Dropbox wordt niet de enige update, ook komt er een 'video chat heads' optie. Dankzij deze optie kan je blijven chatten met vrienden tijdens een videogesprek met iemand anders. 

Chatsbots

Daarnaast wordt het met deze nieuwe Facebook Messenger update mogelijk om direct met bots (nieuw) en bedrijven te chatten. Bij het zoeken op naam tussen de contacten verschijnt een apart categorie-kopje met 'bots en bedrijven'.

 

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.