Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Net als Snapchat krijgt Facebook Messenger binnenkort een functie om berichten na een bepaalde tijd te laten verdwijnen. Dit blijkt uit een uitgelekte screenshot ontdekt door iOSAppChanges.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Verdwijnende berichten

De data, gevonden door iOSAppChanges, is afkomstig uit die nieuwste update van de Messenger app voor iOS. De functie is in principe nog niet te gebruiken maar is wel al te zien. Je kan voor de optie 'Disappearing Messages' kiezen in het verzendmenu, waarna je bij het bericht kan selecteren wanneer deze verdwijnt: nooit, na 1 minuut, 15 minuten, 1 uur, 4 uur of 1 dag.

Het is ons nog niet gelukt om zelf de functie te vinden. Wij verwachten dat Facebook de nieuwe update binnen ongeveer twee weken zal uitrollen. Ook is op de screenshots te zien dat er een optie is om net als gedeelde media alle gedeelde links weer te geven.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.