Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De app Flitsmeister heeft een nieuwe functie toegevoegd. Vanaf nu is het ook mogelijk om te navigeren door middel van de gesproken functie. Groot voordeel: er hoeft dus minder op de telefoon gekeken te worden tijdens het rijden. Daarnaast heeft Flitsmeister nog meer verbeteringen toegevoegd.

Met de nieuwe optie van Flitsmeister wordt de app een grotere concurrent voor Google Maps en andere navigatie apps. Naast dat Flitsmeister gebruikers op de hoogte stellen van snelheidcontroles en de maximum snelheid toont, kan de app nu dus ook de meest snelle route voor je berekenen.

In een bericht aan de gebruikers zeggen de makers van Flitsmeister: "We zijn erg trots op de manier waarop navigatie is toegevoegd aan de app, maar we denken dat er nog een aantal verbeteringen nodig zijn".

Andere verbeteringen

Naast de gesproken navigatiefunctie is ook het design van de app veranderd. Hierdoor nemen de flits- en maximum snelheidmeldingen minder ruimte in beslag. Hierdoor oogt de app een stuk overzichtelijker. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine verbeteringen. Zo kunnen anderen ook zien hoe snel je rijdt of dat je stil staat. Handig voor degenen die op je wachten.

Flitsmeister is te downloaden in de App Store.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.