Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De super populaire multiplayer game Fortnite Battle Royale is vanaf deze maand ook te downloaden via de App Store. Het enige ding is wel dat je een invite nodig heb om te kunnen spelen. Hier lees je alles over de game die de sprong maakt van pc, Mac, Xbox en PS4 naar mobiel.

Fortnite Battle Royale bevat op iOS dezelfde kaarten, updates en content die op de huidige platformen beschikbaar zijn. Dit betekent dat het dus geen miniversie is, maar gewoon een volledige versie in mobiele vorm. Epic Games heeft hiervoor samengewerkt met Sony om ervoor te zorgen dat alle opties die je kent van de pc of de Playstation ook mobiel speelbaar zijn. Op iOS draait de game vanaf iOS 11. Het is goed om te weten dat je hiervoor continu internetverbinding nodig hebt. Daarnaast is de game 2 GB groot.

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Invite

Fortnite Battle Royale is te downloaden in de App Store. Om de game te kunnen spelen moet je als gebruiker beschikken over een invite van Epic Games en een vriend. Als speler moet je je inschrijven op de website. Hierbij kan je kiezen voor ‘Sign up for email invite’ en er wordt de vraag gesteld op je al speler bent van Fortnite. Hiermee kun je je invite krijgen en ook via iOS gaan gamen. Als je de game nog nooit hebt gespeeld dan wordt je op een wachtlijst gezet. Daarna krijg je ook een invite om Fortnite Battle Royale via iOS te spelen. Hoelang de wachtlijst is, laat Epic Games niet weten. Er is nog een laatste optie om als nieuwe speler te worden geïntroduceerd. Een speler van de game kan jou een invite code versturen. Hiermee heb je als nieuwe speler ook toegang. 

De grootste game wereldwijd

Fortnite is een van de grootste en meeste gespeelde games wereldwijd. Er zijn miljoenen spelers. Het spel oogt eigenlijk vrij eenvoudig. In de game worden 100 mensen op een slagveld gedropt. De laatste man (of vrouw) die overeind staat wint. Spelers kunnen hout, stenen en staal verzamelen om zichzelf te beschermen en iets te bouwen. Er kunnen ook trappen gebouwd worden om op plekken te komen die normaal niet bereikbaar zijn. Feitelijk zou je als speler een mega fort kunnen maken om jezelf te beschermen voor de anderen. De vraag blijft natuurlijk of spelers ook blij blijven van het bouwen van een groot fort op een klein scherm. 

Refurbished iPhone toestellen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.