Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Filters maken een foto altijd net een stukje mooier. Is er ooit iemand minder mooi geworden door een zwart-wit filter? Juistum. Daarom ben ik ook zo blij met de update van WhatsApp. Het is nu eindelijk mogelijk een foto mét filter naar al je vrienden te sturen. In dit bericht laat ik je zien hoe alles in z’n werk gaat.

Filters voor op WhatsApp

De laatste tijd heeft WhatsApp een aantal nieuwe functies gekregen. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een WhatApp-status met foto aan te passen en onderling gifjes naar je vrienden te sturen. Hartstikke leuk! Fotobewerkfuncties ontbraken echter nog, maar de nieuwe update is er aan dat gemis gelukkig een einde gekomen.

Lees ook: Fotograferen met je iPhone: 5 tips om je foto’s op een andere manier te gebruiken

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo ga je te werk:

Stap 1: Ga naar het gesprek waar je een foto in wil versturen

Stap 2: Tik op het plusje en selecteer  foto- en videobibliotheek

Stap 3: Kies je beste foto uit

Stap 4: Veeg van onder naar boven op de foto

Stap 5: Hoppa! Nu kun je jouw meest voordelige filter uitkiezen

Lees ook: Het weer checken via Apple Kaarten

Niet alleen foto’s maar ook gifjes en video’s kun je van nu af aan voorzien van een kekke filter. Wanneer je dit wil, dien je  exact dezelfde stappen te ondergaan. Van onder naar boven vegen en gaan.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.