Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft vandaag nieuwe foto’s gepubliceerd van de voortgang van het theater in Campus 2. In de toekomst zullen hier de product presentatie gehouden worden.

Apple Theatre

De meest indrukwekkende shots komen er nog aan. Deze zullen worden gepresenteerd tijdens een officieel pers evenement. Dat was natuurlijk te verwachten. Toch is het de jongens van Mashable gelukt om een aantal foto’s van het nieuwe Apple hoofdkantoor te bemachtigen. Het enorme ronde gebouw genaamd ‘Theatre’ zal dienen als presentatie ruimte voor de welbekende Apple Events. Op Apple Events worden altijd de nieuwste producten aan het publiek gepresenteerd.

Begin volgend jaar (medio 2017) zal het ‘Theatre’ geopend worden tegelijk met de rest van de gebouwen. Het ‘Theatre’ is ruim 120.000 m2 en zal plaatst gaan bieden voor 1000 stoelen.

Apple heeft al wel een aantal mooie details verteld over het gigantische ronde dak. (zie afbeelding) Zo beweert Apple dat het ‘de grootste vrijstaande carbon-fiber dak is dat ooit is gemaakt’.

 

De meest innoverende toevoeging is het dak, dat ruim 80 ton weegt. Ontworpen door Premier Composite Technologies in Dubai. Wij zien het niet als een UFO maar als het grootste carbon-fiber dak dat ooit is gemaakt. 

Apple campus ingang

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dronevlucht Apple Campus 2

Eerder deze week vloog Duncan Sinfield met zijn drone over het nieuwe apple terrein. De beelden van deze indrukwekkende vlucht vind je in dit artikel.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.