Back to Top

Losse gebruikte iPhone 6 128GB Wit kopen – tweedehands iPhone 6 128GB Wit toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los gebruikt iPhone 6 128GB Wit toestel kopen, zonder abonnement, is nu ook mogelijk via onze website, en wel via de bovenstaande (specfieke) vergelijker! De Apple iPhone 6 is oorspronkelijk op de markt gekomen in drie kleuren, namelijk in de kleur spacegrijs, in de kleur goud, en in de kleur zilver, maar daar is inmiddels ook nog de kleur wit bijgekomen voor de Apple iPhone 6 in refurbished en gebruikte / tweedehands staat! Op initiatief van sommige webwinkels wordt de (kleur van de) behuizing voor niet nieuwe iPhone toestellen soms namelijk ook aangepast.

De goedkoopste aanbiedingen van de Apple iPhone 6 128GB Wit

Hierboven vind je alleen de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6 128GB Wit toestellen aanbieden.

Onze toestelvergelijker voor de losse, gebruikte, witte iPhone 6 128GB maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals / aanbiedingen eenvoudig op prijs te vergelijken met elkaar. Het aanbod en de prijzen in deze vergelijker worden namelijk steeds door de webwinkels geüpdatet. Je krijgt dus het actuele aanbod gepresenteerd voor deze toestelvariant, met steeds ook de meeste actuele prijs per webwinkel.