Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Losse gebruikte iPhone 6 16GB Wit kopen – tweedehands iPhone 6 16GB Wit toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los gebruikt iPhone 6 16GB Wit toestel kopen, zonder abonnement, is nu ook mogelijk via onze website, en wel via de bovenstaande (specfieke) vergelijker! De Apple iPhone 6 is oorspronkelijk op de markt gekomen in drie kleuren, namelijk in de kleur spacegrijs, in de kleur goud, en in de kleur zilver, maar daar is inmiddels ook nog de kleur wit bijgekomen voor de Apple iPhone 6 in refurbished en gebruikte / tweedehands staat! Op initiatief van sommige webwinkels wordt de (kleur van de) behuizing voor niet nieuwe iPhone toestellen soms namelijk ook aangepast.

De goedkoopste aanbiedingen van de Apple iPhone 6 16GB Wit

Hierboven vind je alleen de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6 16GB Wit toestellen aanbieden.

Onze toestelvergelijker voor de losse, gebruikte, witte iPhone 6 16GB maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals / aanbiedingen eenvoudig op prijs te vergelijken met elkaar. Het aanbod en de prijzen in deze vergelijker worden namelijk steeds door de webwinkels geüpdatet. Je krijgt dus het actuele aanbod gepresenteerd voor deze toestelvariant, met steeds ook de meeste actuele prijs per webwinkel.