Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Losse gebruikte iPhone 6 Goud kopen – los tweedehands iPhone 6 Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Hierboven zie je de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse gebruikte iPhone 6 Goud toestellen (tweedehands) aanbieden, voor uiteenlopende prijzen. Je kunt deze aanbiedingen onder meer op prijs vergelijken, maar ook op andere eigenschappen. Wil je de goedkoopste gebruikte iPhone 6 kopen in de kleur goud (als los toestel, en zonder abonnement)? Pak dan nu je kans, en klik via de vergelijker door naar de betreffende webwinkel voor uitgebreide informatie over het toestel en de levercondities.

Flink besparen op de prijs van een Apple iPhone 6 Goud!

Door een losse gebruikte, tweedehands iPhone 6 Goud te kopen kunnen je flink besparen op de prijs ten opzichte van een geheel nieuw toestel. Een refurbished toestel kan verder ook nog een optie zijn. Heb je minder budget, of wil je gewoon niet zoveel geld uitgeven aan een nieuwe iPhone, dan zou een gebruikte Apple iPhone wel eens de ‘gulde middenweg’ kunnen zijn, of gewoon veruit de beste keuze voor jou! Een gebruikte iPhone wordt overigens altijd werkend afgeleverd. Het verschil met een nieuw toestel is alleen dat een tweedehands toestel al een eerdere eigenaar heeft gehad.