Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Losse gebruikte iPhone 6 Plus Zilver kopen – los tweedehands iPhone 6 Plus Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Een los tweedehands, gebruikt iPhone 6 Plus Zilver toestel kopen (zonder abonnement)? Dat kan, want hierboven zie je de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle aanbieders / webwinkels die losse gebruikte / tweedehands iPhone 6 Plus toestellen in de kleur zilver aanbieden, en dat voor uiteenlopende prijzen. Je kunt deze aanbiedingen onder meer op prijs vergelijken, maar ook op andere eigenschappen. Klik door naar de betreffende webwinkel voor uitgebreide informatie over het toestel en de levercondities.

Door een losse gebruikte iPhone 6 Plus Zilver (tweedehands) te kopen kunnen je flink besparen op de prijs, en ben je veel goedkoper uit dan met een geheel nieuw toestel. Een refurbished toestel kan verder ook nog een optie zijn, selecteer in dat geval juist op die losse toestellen (hierboven in de vergelijker).