Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Losse gebruikte iPhone 6 Plus Zwart kopen – tweedehands iPhone 6 Plus Zwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Graag een los gebruikt iPhone 6 Plus Zwart toestel kopen, en dan zonder abonnement? Via iPhone.nl is dat nu mogelijk, en wel via de vergelijker die je hierboven ziet!

Net als de gewone iPhone 6 heeft Apple de iPhone 6 Plus oorspronkelijk op de markt gebracht in drie kleuren, namelijk in de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Maar nu is de iPhone 6 Plus dus ook nog te krijgen in de kleur wit en in de kleur zwart, althans in refurbished en gebruikte (tweedehands) staat! Door sommige webwinkels wordt de (kleur van de) behuizing voor niet-nieuwe iPhone toestellen namelijk aangepast, waardoor je een toestel ook in andere kleuren kunt krijgen.

De goedkoopste deals / aanbiedingen van de gebruikte / tweedehands iPhone 6 Plus Zwart

Je vindt via ons alleen de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6 Plus Zwart toestellen aanbieden (zonder abonnement, als los toestel).

Onze eenvoudige toestelvergelijker voor de losse, gebruikte, zwarte iPhone 6 Plus maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals gemakkelijk op prijs te vergelijken. De webwinkel die de laagste prijs kan bieden, vind je uiteraard bovenin de vergelijker. Zowel het aanbod als de prijzen worden regelmatig geüpdatet vanuit de aanbieders zelf, iets wat je direct terugziet in de vergelijker(s) op deze website.