Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Losse gebruikte iPhone 6S 128GB Wit kopen – tweedehands iPhone 6S 128GB Wit toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los gebruikt iPhone 6S 128GB Wit toestel kopen (zonder abonnement) is nu ook mogelijk! De oorspronkelijke Apple-kleuren van de iPhone 6S zijn: spacegrijs, goud, roségoud en zilver, maar daar is dus nu ook de kleur wit bijgekomen voor de Apple iPhone 6S in refurbished en gebruikte (tweedehands) staat! Voor liefhebbers van kleur wit is dit uiteraard een zegen. Webwinkels gebruiken namelijk soms ook een andere (kleur) behuizing voor niet nieuwe iPhone toestellen.

De beste en goedkoopste aanbiedingen van de Apple iPhone 6S 128GB Wit

Hierboven tref je de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6S 128GB Wit toestellen aanbieden.

Onze toestelvergelijker voor een losse gebruikte iPhone 6S 128GB Wit maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals / aanbiedingen eenvoudig en goed op prijs te vergelijken. Het aanbod en de prijzen in deze vergelijker worden steeds geüpdatet, om je altijd actuele prijsinformatie te kunnen bieden!